Miért nem megy át mindenki a szomszédjához, vele pedig a következő szomszédjához és így tovább és üldözi ki a nép a rosszat az országból?
Egyrészt mert a politikusok és a közmédia remekül elhülyítette az embereket ahhoz hogy itt semmiféle összefogás ne valósulhasson meg, és az emberek tudják utálni egymást, másrészt pedig mert össznemzeti gyávaság van: aki tiltakozni merészel a kúrmány ellen, azt kidobják az állásából, kilövik a szemét gumilövedékkel, sittre vágják, és így tovább.
Igazából ha még tovább esik az életszínvonal és nő a mélyszegénység,előbb-utóbb borulni fog a szarosbili, mert éhendögleni senki nem akar. És ahogy elnézem a "népbarát" politikát, nem is kell sokat várni erre.
Alig marad 30 ezer ftm kajára jaj jaj de rossz pedig kilóg a belem a munkától.. ismerős, az ilyen munkatársaimnak szokott a műszak végén kiesni a villáskulcs a kezéből, és amikor dupla órabérért bent kéne maradni, ők rohannak először haza.. és most Nem azt mondom, hogy egész életddben robotolj napi 14 órát, én azt mondom, hogy esélyem sem volt felsőoktatásba járni, egyszerű segédmunkásként kezdtem, minden létező dolgot elvállaltam h pénz álljon a házhoz, hamar pótolhatatlan munkaerő lettem, hisz én ismertem legjobban a gépeket, válság idején amikor sokakat elbocsátottak eszük ágában sem volt megválni tőlem, a utána pár évvel amikor új munkások jöttek,már én tanítottam be őket, persze Nem kevés plusz kiegészítő pénzekért, azóta 2 oklevelet szereztem tavaly 300 ezer ft prémiumot kaptam, mert a gépnél amit már évtizede ismerek volt egy ötletem hogyan lehetnee hatékonyabb, hiszen annyiszor láttam már elromlani, annyiszor maradtam már bent amikor karbantartották, Hogy olyan dolgokat tudok róla, amikbe a mérnökök bele srm gondoltak hogy mi minden képes Még a gyakorlatban hibákat okozni, főleg az emberi tényező oldaláról! Azóta az általam betanított munkások vezetője vagyok, emellett szeptembertől kezdem a 3. Félévemet a helyi főiskolán, nem volt lehetőségem fiatalon tanulni, munka után családdal kegyetlen nehéz, de most van lehetőség rá.. a vezetőséggel több éves munkaviszonyra szerződésem van, ha sikerül lediplomáznom, az összes költséget fizeti a munkahelyem, Utána a szerződés szerint középvezető leszek! Már Most srm keresek rosszul, de 2 éven belül nagyon is jó jövedelmem lesz! És nem volt egyszerű, mielőtt ilyen céget találtam magyarországon, addigra 4 különböző helyen dolgoztam előtte, különböző városokban, éltem nyíregyházán ( mellette lévű faluban nőttem fel), bpn hamar rájöttem,hogy képtelen vagyok a lakhatásomat rendesen megoldani, egy kis ideig dolgoztam szegeden, és közel 11 évvel ezelőtt megtaláltam a számísomat győrben!
Van egy gyönyörű feleségem 2 gyönyörű gyerekem, nem szenvednek hiányt os még két évente pár napra nyaralni is elmegyünk, most már sokat túlórázni sem kell ehhez, havi 8-10 órát max..
Ha neked tizen éve kilóg a beled és nem értél el semmit, az a te hibád, gondolom nem csináltál semmit csak verted az asztalt, hogy az állambácsi mér nem oldja meg a problémáid..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!