Ha a Jobbik kormányra kerül és "rendet tesz" akkor nem pont azt cselekszi amit kritizál a Fideszben?
"Ha egyes esetekben így is lesz, ők tisztességesek lesznek, ahogy a Jobbik is az, nem lesznek korruptak. A Fidesz és a Jobbik között fényévnyi különbség van."
Önmagában az a korrupció hogy pl csak a kormányközeli cégek "nyernek" pályázatokat. Ez már így nem tisztességes. Ne beszéljünk el egymás mellett. Én erre értettem a korrupciót. És ha a Jobbik is ezt teszi majd(Miért ne tenné hiszen megérdemlik a Fideszesek) akkor miért lenne különb tőle?
A Jobbik biztos, hogy nem lenne ilyen primitíven, erkölcstelenül korrupt, hogy a pályázatokon csak a hozzá közel álló cégek nyernek. Egyébként nincsenek is hozzá közel álló cégek. A Jobbiknak egyik célja a korrupció és a politikusbűnözés csökkentése.
Egyébként nem tudom, mennyiben korrupció ez. Nem feltétlenül osztanak vissza pénzt ezek a cégek, lehet, hogy csak baráti alapon "korruptak", ennyi pénzt meg már nem is lehet elkölteni, amennyit lopnak. A korrupció az, hogy valamilyen előnye származik a döntéshozónak is a dologból.
Volner-röl kb 2 hónapja mondta ki a bíróság h ÁFA csaló.
A tanulságokat mindenki vonja le magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!