Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyel tettekkel bizonyította...

Milyel tettekkel bizonyította eddig a Jobbik, hogy ennyivel felsőbbrendű párt, mint a többi?

Figyelt kérdés
Nekem eddig úgy tűnik, hogy a Jobbik is csak egy rést talált, ahol szavazókat lehet toborozni, ezért csinál ilyen szélsőséges, agresszív politikát.
2010. ápr. 19. 11:31
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
19%

Egyetértek a kérdezővel és ő nem én vagyok. :D

Nincs elegetek, kedves Jobbikosok a sok gusztustalan jelzőből, amit azokra használtok, akiknek van merszük nem egyetérteni veletek?

Legalább ne szlávból átvett tükörfordításokat használnátok nagy magyar létetekre (vakegér: slepsi mis. De denevérnek fordítjuk!)

2010. ápr. 19. 12:29
 32/40 anonim ***** válasza:
36%
Nincs te köcsög!
2010. ápr. 19. 12:36
 33/40 anonim ***** válasza:
47%

"Orbán nem állt ki az emberek elé? Te hol voltál, mikor voltak az több százezres Fidesz nagy gyűlések? :) Te mikor láttad Orbán Viktort testőrök hadával flangálni az utcán, mint pl Gyurcsányt?

Minek állt volna ki vitázni? Nem emlékszel mi volt 2006-ban? Viktor felhánytorgatott valamit, Fetto meg letagadta. Hülye lenne kiállni olyan majmok ellen, mint most a Mesterházy."

nekem az rémlik amikor kiszervezte a tömeget tüntetni és otthagyta őket.

talán azért kellett volna vitázni, mert az embereknek joguk van tudni, hogy mire és kire szavaznak.

mit tett a fidesz a 8 év alatt azonkívül, hogy amiben csak tudott ellenmondott az mszp-nek?

de kedves elvakult fideszes kérdező: ha már itt tartunk

magyarázd meg nekem, hogy miért szavazták meg a titoktörvényt az mszp-vel karöltve? várom a válaszod!

2010. ápr. 19. 12:36
 34/40 anonim ***** válasza:
46%

Nem is kell egyetérteni!

Csak azt árúljátok el, hogy Orbán miként változtatja meg a gaudaság szerkezetét, miközben meg van véve dkg ra.

Hogy 20 éve el van kötelezve a nemzetközi nagytőkének, és ahogy megszólal a telefon, már is vigyázba vágja magát, mert zsarólható. Hogyan van az hogy a nagy színpadon egymást anyázták " a parlamentbe" de minden a számukra lényeges dolgot közösen megszavaztak. Hogy 20 év alatt soha nem voltak komoly ítélettel járó korrupciós ügyek, holott szétloptak mindent.

Hiába van neked 15 közgáz diplomád, és agyad is, ha a fejedre vágnak még mielőtt a társadalom érdekében képhetnél!

Ez a baj gyerekek, itt kezdődik a Fidesszel!

2010. ápr. 19. 12:37
 35/40 anonim ***** válasza:
6%
Jobbik még semmit nem bizonyitott. Majd mutagathatod a Jobbikosoknak ezeket a kédéseket mikor a Jobbiknak is lesz lehetösége lopni
2010. ápr. 19. 14:08
 36/40 anonim ***** válasza:

Egy példa:Jobbikos polgármester egy erősen cigányfertőzött településen egy év alatt majdnem teljesen felszámolta a bűnözést.

Ha több helyen kapnak lehetőséget,több helyen is bizonyítanak majd.

2010. ápr. 19. 14:48
 37/40 A kérdező kommentje:
Jobbikos polgármester? Az meg hogy lehet? :) Hol volt ez? :)
2010. ápr. 19. 15:07
 38/40 anonim ***** válasza:
10%
Ez meg milyen szó: "cigányfertőzött"? És nem vagytok fasiszták?
2010. ápr. 19. 15:12
 39/40 A kérdező kommentje:

12:36

Az MSZP döntései a jelek szerint rosszak voltak. A Fidesz minden döntésüket leszavazta. Akkor ezt most csak Én nem értem? :) A jobbik összemossa a teljes politikai elitet, utána meg az a gond, hogy a Fidesz nem értett egyet az MSZP-vel? A Jobbik folyamat ócsárolja a Fidesz-t, meg az MSZP-t, de a Fidesz ellenzéki pártként miért tette ezt teljesen jogosan az MSZP-vel? Öhm... Szerinted?

Mellékesen jegyzem meg, hogy pont az MSZP taktikája volt Öszöd után, hogy összemossa a teljes politikai elitet, meg az elmúlt 20 évet. Nem érdekes, hogy a Jobbik éppen ezzel a gondolattal akar érvényesülni? :)

2010. ápr. 19. 15:14
 40/40 anonim ***** válasza:

"Jobbikos polgármester"

:D

2010. ápr. 19. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!