Milyel tettekkel bizonyította eddig a Jobbik, hogy ennyivel felsőbbrendű párt, mint a többi?
Egyetértek a kérdezővel és ő nem én vagyok. :D
Nincs elegetek, kedves Jobbikosok a sok gusztustalan jelzőből, amit azokra használtok, akiknek van merszük nem egyetérteni veletek?
Legalább ne szlávból átvett tükörfordításokat használnátok nagy magyar létetekre (vakegér: slepsi mis. De denevérnek fordítjuk!)
"Orbán nem állt ki az emberek elé? Te hol voltál, mikor voltak az több százezres Fidesz nagy gyűlések? :) Te mikor láttad Orbán Viktort testőrök hadával flangálni az utcán, mint pl Gyurcsányt?
Minek állt volna ki vitázni? Nem emlékszel mi volt 2006-ban? Viktor felhánytorgatott valamit, Fetto meg letagadta. Hülye lenne kiállni olyan majmok ellen, mint most a Mesterházy."
nekem az rémlik amikor kiszervezte a tömeget tüntetni és otthagyta őket.
talán azért kellett volna vitázni, mert az embereknek joguk van tudni, hogy mire és kire szavaznak.
mit tett a fidesz a 8 év alatt azonkívül, hogy amiben csak tudott ellenmondott az mszp-nek?
de kedves elvakult fideszes kérdező: ha már itt tartunk
magyarázd meg nekem, hogy miért szavazták meg a titoktörvényt az mszp-vel karöltve? várom a válaszod!
Nem is kell egyetérteni!
Csak azt árúljátok el, hogy Orbán miként változtatja meg a gaudaság szerkezetét, miközben meg van véve dkg ra.
Hogy 20 éve el van kötelezve a nemzetközi nagytőkének, és ahogy megszólal a telefon, már is vigyázba vágja magát, mert zsarólható. Hogyan van az hogy a nagy színpadon egymást anyázták " a parlamentbe" de minden a számukra lényeges dolgot közösen megszavaztak. Hogy 20 év alatt soha nem voltak komoly ítélettel járó korrupciós ügyek, holott szétloptak mindent.
Hiába van neked 15 közgáz diplomád, és agyad is, ha a fejedre vágnak még mielőtt a társadalom érdekében képhetnél!
Ez a baj gyerekek, itt kezdődik a Fidesszel!
Egy példa:Jobbikos polgármester egy erősen cigányfertőzött településen egy év alatt majdnem teljesen felszámolta a bűnözést.
Ha több helyen kapnak lehetőséget,több helyen is bizonyítanak majd.
12:36
Az MSZP döntései a jelek szerint rosszak voltak. A Fidesz minden döntésüket leszavazta. Akkor ezt most csak Én nem értem? :) A jobbik összemossa a teljes politikai elitet, utána meg az a gond, hogy a Fidesz nem értett egyet az MSZP-vel? A Jobbik folyamat ócsárolja a Fidesz-t, meg az MSZP-t, de a Fidesz ellenzéki pártként miért tette ezt teljesen jogosan az MSZP-vel? Öhm... Szerinted?
Mellékesen jegyzem meg, hogy pont az MSZP taktikája volt Öszöd után, hogy összemossa a teljes politikai elitet, meg az elmúlt 20 évet. Nem érdekes, hogy a Jobbik éppen ezzel a gondolattal akar érvényesülni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!