Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez ugye csak valami kamu?...

Ez ugye csak valami kamu? KLIK felhívása a migráns tanulók megszámolásáról.

Figyelt kérdés

[link]

Nem tudok másra gondolni, mint hogy valaki viccet csinált ebből. Nem hiszem el, hogy a KLIK ilyen levelet küld ki. Csak a "migráns" szót használják, aminek jogi jelentése nincs, és a köznapi jelentése is pontosításra szorul. Ráadásul elírás is van a levélben.

Szóval merem remélni, hogy ez csak kamu, és nem süllyed ténylegesen idáig a kormány, csak hogy migránsozhasson egyet.

Mit gondoltok erről?

2016. aug. 10. 20:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Az adatgyűjtéssel nincs semmi baj, de az valóban nagyon gáz, hogy a migráns szót használják pontos megfogalmazás helyett. Az iskolának mégiscsak komolyabb helynek kéne lenni a bohóckodó politikánál.
2016. aug. 10. 20:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Pedig elhiheted, KLIKK elég gyakran kér adatszolgáltatást az alájuk tartozó intézményektől (jellemzően lehetetlen határidővel), csak abból ugye nincs hír. Én egyébként nem látok semmi kivetnivalót ebben, már csak amiatt sem, mert ezek a diákok speciális körülményeket igényelnek.
2016. aug. 10. 20:46
 3/12 anonim ***** válasza:

# 1/1 Időpont ma 20:33

Azért az adatgyűjtés is fura (tök függetlenül most attól, hogy migráns, vagy épp árjákat kérdezzük):

- Ki a migráns? Csak a kormány legalább háromféleképp használta már.

- A hányan hagyták ott, hányan fejezték be a tanévet rendben van, ám teszem hozzá, ezeknek az adatoknak birtokában kéne lennie az OH-nak/KLIK-nek...

- A hánynak maradt meg a tanulói jogviszonya meg nem mindegy mitől szűnt meg:

Kicsapták? Végzett? Átment másik iskolába? (ez a tanév befejezésénél is jó kérdés...)

Satöbbi

2016. aug. 10. 20:52
 4/12 anonim ***** válasza:

Semmit. Igazából nem értettem, mert azt hittem, hogy a migrik nem maradtak itt, így nem is járnak itthon iskolába.

Egyébként nem hülyeség összeírni, csak nem tudom, hogy mire nekik ez az adat.

2016. aug. 10. 21:52
 5/12 anonim ***** válasza:
Legalább 4 darab nyelvi/nyelvtani hiba van benne összesen. Ha valódi, akkor nagyon ciki, és az intézménynek (iskola lévén) piros tintával kijavítani, és visszaküldeni lenne a megfelelő válasz, politikai véleménytől függetlenül.
2016. aug. 10. 22:19
 6/12 A kérdező kommentje:

# 2

Én viszont látok kivetnivalót, mivel egy nemhivatalos, nem is egzaktul definiált szóval írták a levelet, tehát nem lehet érdemben válaszolni rá.

2016. aug. 10. 22:28
 7/12 A kérdező kommentje:

# 3

Ja igen, az meg a másik, hogy ilyen adatoknak meg kéne lennie az OH-nál. Elvileg erre van a KIR. Szóval még kevésbé látom értelmét a levélnek.

2016. aug. 10. 22:31
 8/12 A kérdező kommentje:

# 4

Nem hülyeség, csak akkor illene pontosan kérdezni. Mert ez kb. a kocsmai szint, amikor egy fröccs mellett Béla bá' megkérdezi Józsi bá'-tól, hogy az ő környékükön hány migránst lát. Ez nem méltó egy közigazgatási szervhez.

2016. aug. 10. 22:33
 9/12 anonim ***** válasza:
#6: és akkor képzeld el, hogy nem ez az egyetlen adatszolgáltatási kérelem, amelyet így (nem egyértelműen) fogalmaznak meg. KLIKK-et nem véletlenül utálja mindenki, aki csak kapcsolatba kerül velük. Ismeretségi körben több intézményvezető(/-helyettes) is van, mind ilyenekről számolnak be... Centrumok állítólag jobbak, de ez erősen off.
2016. aug. 10. 22:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Na, egyel több K-t írtam, mint kellett volna.
2016. aug. 10. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!