Ez ugye csak valami kamu? KLIK felhívása a migráns tanulók megszámolásáról.
Nem tudok másra gondolni, mint hogy valaki viccet csinált ebből. Nem hiszem el, hogy a KLIK ilyen levelet küld ki. Csak a "migráns" szót használják, aminek jogi jelentése nincs, és a köznapi jelentése is pontosításra szorul. Ráadásul elírás is van a levélben.
Szóval merem remélni, hogy ez csak kamu, és nem süllyed ténylegesen idáig a kormány, csak hogy migránsozhasson egyet.
Mit gondoltok erről?
# 1/1 Időpont ma 20:33
Azért az adatgyűjtés is fura (tök függetlenül most attól, hogy migráns, vagy épp árjákat kérdezzük):
- Ki a migráns? Csak a kormány legalább háromféleképp használta már.
- A hányan hagyták ott, hányan fejezték be a tanévet rendben van, ám teszem hozzá, ezeknek az adatoknak birtokában kéne lennie az OH-nak/KLIK-nek...
- A hánynak maradt meg a tanulói jogviszonya meg nem mindegy mitől szűnt meg:
Kicsapták? Végzett? Átment másik iskolába? (ez a tanév befejezésénél is jó kérdés...)
Satöbbi
Semmit. Igazából nem értettem, mert azt hittem, hogy a migrik nem maradtak itt, így nem is járnak itthon iskolába.
Egyébként nem hülyeség összeírni, csak nem tudom, hogy mire nekik ez az adat.
# 2
Én viszont látok kivetnivalót, mivel egy nemhivatalos, nem is egzaktul definiált szóval írták a levelet, tehát nem lehet érdemben válaszolni rá.
# 3
Ja igen, az meg a másik, hogy ilyen adatoknak meg kéne lennie az OH-nál. Elvileg erre van a KIR. Szóval még kevésbé látom értelmét a levélnek.
# 4
Nem hülyeség, csak akkor illene pontosan kérdezni. Mert ez kb. a kocsmai szint, amikor egy fröccs mellett Béla bá' megkérdezi Józsi bá'-tól, hogy az ő környékükön hány migránst lát. Ez nem méltó egy közigazgatási szervhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!