Ha a magyar állam nem akar segíteni a menekülteken, miért nem engedi hogy legalább segélyszervezetek segítsenek?
Eloszor inkabb azoknak az ehezo, nyomorgo magyar tomegeknek kene segiteni akik az orszagban elnek. Mikor volt az hogy a liberalisok segelyeket, ruhat vagy vizet vittek nekik? En emlekszem hogy amikor a nyugatinal voltak ezek a migransok a magyar hajlektalanokat embertelen modon kidobtak a kornyekrol meg a hajlektalan szallokrol a varos szeli szemet telepekre, ha odament kajat kerni a szendvicseket osztogato aktivistahoz meg szinten elhajtottak. Ekozben a cuki muki migriknek jutott sator, internet, asvanyviz (de kizarolag bubi mentes!), valamint szendvicsek es egyeb kajak.
Es a delszlav haboru elol menekulo magyarok miert is voltak nektek nemkivanatos jugo gengszterek? Na ugye...
Ha meg segiteni akarsz nekik oke de a SAJAT penzedbol, ki ne talald hogy a kozvagyonbol majd tobb szaz milliardot a szegeny gazdasagi bevandorlo migriknek adunk.
"Eloszor inkabb azoknak az ehezo, nyomorgo magyar tomegeknek kene segiteni akik az orszagban elnek. Mikor volt az hogy a liberalisok segelyeket, ruhat vagy vizet vittek nekik? En emlekszem hogy amikor a nyugatinal voltak ezek a migransok a magyar hajlektalanokat embertelen modon kidobtak a kornyekrol meg a hajlektalan szallokrol a varos szeli szemet telepekre, ha odament kajat kerni a szendvicseket osztogato aktivistahoz meg szinten elhajtottak. Ekozben a cuki muki migriknek jutott sator, internet, asvanyviz (de kizarolag bubi mentes!), valamint szendvicsek es egyeb kajak.
Es a delszlav haboru elol menekulo magyarok miert is voltak nektek nemkivanatos jugo gengszterek? Na ugye...
Ha meg segiteni akarsz nekik oke de a SAJAT penzedbol, ki ne talald hogy a kozvagyonbol majd tobb szaz milliardot a szegeny gazdasagi bevandorlo migriknek adunk."
Te csak azt böfögöd vissza amit a kormány megetetett veled. Több dologban is tévedsz. Segélyszervezetek hajléktalanokon is segitenek csak nézz körül. Továbbá figyelmen kivül hagyod hogy ezek az emberek háború elöl menekülnek. Mégha van is közöttük gazdasági menekült azokat ki lehet szürni. És ki mondta hogy a magyar menekültek jugo gengszterek? :) Továbbá a segélyszervezetek nem közvagyonból müködnek.
"Te csak azt böfögöd vissza amit a kormány megetetett veled."
Te meg azt amit a 444 meg a tobbi libsi honlap megetetett veled. Nem szoktam TVzni, nem vagyok egyik part szimpatizansa sem szoval ezt benezted.
"Továbbá figyelmen kivül hagyod hogy ezek az emberek háború elöl menekülnek. Mégha van is közöttük gazdasági menekült azokat ki lehet szürni. "
Nem, nem a haboru elol menekulnek. Mire idaig eljutottak atmentek legalabb 5 orszagon ahol nincs haboru es nem kellene menekulniuk. A haborus menekultek ott vannak Libanonban, Torokorszagban es Iranban. Akik idejonnek azok 100%ban gazdasagi bevandorlok.
"És ki mondta hogy a magyar menekültek jugo gengszterek? :)"
Az SZDSZ a 90' evek elejen.
"Továbbá a segélyszervezetek nem közvagyonból müködnek."
Azok lehet nem viszont a letelepedes, az iskolaztatas vagy az atvonulo migransok randarirozasa utan keletkezett kar mar kozvagyonbol lesz megfizetve.
"Te meg azt amit a 444 meg a tobbi libsi honlap megetetett veled. Nem szoktam TVzni, nem vagyok egyik part szimpatizansa sem szoval ezt benezted."
Nem vagyok balos libereális. Tudod minden normális jó erkölcsü ember normál esetben segitene, függetlenül a politikai nézeteitől kivéve a buták akiket agymosnak.
"Akik idejonnek azok 100%ban gazdasagi bevandorlok."
Nem igy van. Az tény hogy a legtöbb menekült Törökországban van, de azt nem várhatod hogy Törökország egymaga megoldja ezt a problémát, amit egyébként az egész EU nem tud. Ha neked menekülnöd kellene hova mennél? Romániába vagy Ausztriába?
"Az SZDSZ a 90' evek elejen."
Semmi közöm az SZDSZ-hez, amit az a párt tett hazaárulás.
"Ha neked menekülnöd kellene hova mennél? Romániába vagy Ausztriába?"
Én személy szerint, ha menekülnék a háború elől, akkor a leggyorsabb útvonalat választanám, minél előbb fűtött helyre, meleg ételhez közel mennék.
Nem zarándokolnék el Németországba. Az aki idejön, az gazdasági bevándorló!
Segíteni kell nekik? Mikor a saját honfitársainkon nem tudunk segíteni? Miért segítsünk egy idegennek akkor?
"Én személy szerint, ha menekülnék a háború elől, akkor a leggyorsabb útvonalat választanám, minél előbb fűtött helyre, meleg ételhez közel mennék."
Románok biztosan meleg étellel és fűtött lakással várnak majd.
"Segíteni kell nekik? Mikor a saját honfitársainkon nem tudunk segíteni?"
Nem tudsz vagy nem akarsz? Általánosságban inkább az utóbbi.
"Nem tudsz vagy nem akarsz?"
Ha a saját honfitársainknak nem "akarunk", miért várod el tőlünk, hogy a te kis migránsaidon segítsünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!