Ha a magyar állam nem akar segíteni a menekülteken, miért nem engedi hogy legalább segélyszervezetek segítsenek?
2016. aug. 10. 12:48
2/31 anonim válasza:
Semmi szükség Soros-által pénzelt balliberális szervezetekre Magyarországon, melyeknek tényleges célja a nemzeti kormány megdöntése és liberális diktatúra kiépítése.
3/31 anonim válasza:
Mert ha nyújtod az ujjad, az egész karod kell a végén.
4/31 anonim válasza:
Beleolvastam a cikkbe, mert meggyőzhető vagyok, nyitott vagyok az érvekre, akár el is fogadom, hogy nincs igazam. Egyébként a legszórakoztatóbb mondat ez volt:
"Szívszorító volt látni, hogy a sárban, porban tartott emberek még itt is megpróbálnak civilizáltan élni."
Ez a cikk...
5/31 Andizsuzsi válasza:
A cikkből kiderül. És mert megtehetik, megvan hozzá a társadalmi támogatottság, amint a fenti hozzászólásokból kiderül.
6/31 anonim válasza:
"liberális diktatúra" ez fizikailag fájt.
Kérdező:
Valószínűleg azért, mert a menekültek ellátása a táboron belül állami feladat, és amennyiben az állam nem hatalmazta meg az adott segélyszervezetet, nem engedhetik be a menekülttáborba.
7/31 A kérdező kommentje:
Igen a hozzászólásokból látom hogy müködik a kormány propaganda.
2016. aug. 10. 13:56
8/31 anonim válasza:
en nem foglalkozom a kormany propagandaval nem is Europaban elek. Ide hozzank egyetlen egy illegalis bevandorlo nem johet ha elkapja oket a parti orseg egy szigetre viszik oket Nauruba egy lagerbe. van aki ott el 5 eve mert vissza nem megy ide pedig soha nem kaphat menedekjogot es nem lephet az orszag teruletere. ezert nincs menekultproblemank az orszagban.
9/31 anonim válasza:
9#
Ausztráliában élsz?
Hát igen, ott jobb a politikai elit.
10/31 anonim válasza:
Igen;-)))
nem orultem hogy most a valasztasokon ez a part nyert de ebbol a szempontbol nem banom mert vaskezzel szoritjak vissza a menekulteket innet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!