Tennünk kell az egypártrendszer ellen?
ma 22:26
Szerinted Debreczeni Jóska és Bokros Lajos nyája ki másra szavazhat még? Jobbik?
off:kérdező tisztában vagy az egypártrendszer fogalmával, vagy groteszk iróniából írtad ezt?
on:én azt mondom, a 2/3 jó is meg nem is. alapból egy jó dolog a 2/3, DE ha elrontják, és könnyű elrontani a dolgokat, akkor sz*r dolog.
tehát ha jól csinálja a fidesz, akkor hajrá, ha nem, akkor nem jó dolog.
de ezt csak a jövőben tudjuk meg:)
Szerintem jó lenne ez a 2/3-ad mert akkor valószínűleg nem nyavalyognának, hogy azért nem tesznek semmit, mert nincs meg a támogatottságuk, vagy nincs joguk ilyesmiben dönteni...
Szóval az összes fontos ügyben döntési helyzetbe kerülhetne a fidesz és hamar meg tudnák oldani amit akarnak.
( Elmúlt 4 évben is vt csomó indítványuk csak mindig leszavazták őket. )
Azt remélem hogy így hamarabb tudnak vmi jót csinálni és még kényszerítve is vannak erkölcsileg hiszen mindenki tudja h csak ők a felelősek.
Am meg attól nem félnék h bevezetik az egypártrendszert mert ezt az eu nem nagyon hagyná.
szóval legrosszabb esetben is max 4 évet kell kibírni velük aztán ha nem lesz jó lehet másra szavazni, lmp, jobbik, stb... :D
eddig is jobbikra szavaztam ezután is
nem érdekel hogy a fidesznek hány százaléka van
a népharag úgy is a fideszt éri utol...
majd ha jönnek a megszorítások
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!