Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire számítok intoleráns...

Mennyire számítok intoleráns nácinak, ha Európába csak azt engedném be a határokon akinek érvényes útlevele és/vagy vízuma van?

Figyelt kérdés
2016. aug. 9. 18:58
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
34%

Nekem nincs se érvényes útlevelem, se vízumom. Akkor én nem számítanék menekültnek? Sokak vannak még így. Főleg a leginkább érintett területeken, ahol megszűnt a közigazgatás vagy soha nem is volt.

Szóval ennél ez bonyolultabb kérdés. Mindamellett természetesen én is azon az állásponton vagyok, hogy nem lehet ellenőrizetlenül beengedni senkit.

2016. aug. 9. 20:02
 12/42 partizana ***** válasza:
73%

"Nekem nincs se érvényes útlevelem, se vízumom. Akkor én nem számítanék menekültnek? Sokak vannak még így. Főleg a leginkább érintett területeken, ahol megszűnt a közigazgatás vagy soha nem is volt. "

De személyigazolványod valószínűleg van..

2016. aug. 9. 20:04
 13/42 A kérdező kommentje:

"Nekem nincs se érvényes útlevelem, se vízumom."

Nem fognak átengedni a határon így. Kivéve ha menekültnek kiáltod ki magad.

2016. aug. 9. 20:07
 14/42 anonim ***** válasza:
36%
A WNTS is baloldali de mindegy.
2016. aug. 9. 20:08
 15/42 anonim ***** válasza:
28%

Van itt ez a Föld nevű bolygó.

Nem túl kicsi, nem túl nagy. Él rajta mindenféle élőlény. Nem tűnik ésszerűnek, ha az élőlények bizonyos csoportjának megtiltjuk, hogy a bolygó bizonyos területeire menjenek.

Mégis, milyen alapon?

2016. aug. 9. 20:28
 16/42 partizana ***** válasza:
5%

"Mégis, milyen alapon?"

Mondjuk mert ártani akarnak nekünk? Tudod ilyenkor az állatok is fellépnek a másik horda ellen..de nekünk nem kell..ugyan miért kéne

2016. aug. 9. 20:30
 17/42 anonim ***** válasza:
55%

"Nem tűnik ésszerűnek, ha az élőlények bizonyos csoportjának megtiltjuk, hogy a bolygó bizonyos területeire menjenek.

Mégis, milyen alapon?"

Szoval akkor siman bemehetek a lakasodba es alhatok nalad vagy kizabalhatom a hutodet?

2016. aug. 9. 20:34
 18/42 anonim ***** válasza:
21%

# 17

ha nem bánod, hogy közben én a te hűtődet eszem ki, akkor nyugodtan. ;-)

2016. aug. 9. 20:40
 19/42 anonim ***** válasza:
41%

# 16

Ki akar ártani? Miről beszélsz?

2016. aug. 9. 20:41
 20/42 partizana ***** válasza:
59%

"Ki akar ártani? Miről beszélsz?"

Ja senki, az a 300 ember is hőgutát kapott az utcán..

2016. aug. 9. 20:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!