Mennyire számítok intoleráns nácinak, ha Európába csak azt engedném be a határokon akinek érvényes útlevele és/vagy vízuma van?
Figyelt kérdés
2016. aug. 9. 18:58
1/42 anonim válasza:
Semennyire, én alapvetően liberális vagyok, de ebben én is így gondolkodom.
2/42 anonim válasza:
7/10 :D
Viccet félretéve, én sem értem, mi ez az átjáróház.
3/42 anonim válasza:
Vajk óta átjáróház az ország. Nem értem mit kell annyira hisztizni és csodalkozni.
4/42 anonim válasza:
sivalkodóéknél 10/10
sőt már a kérdés is közösség elleni izgatás
5/42 anonim válasza:
Annak számítasz.
Nem vagy Európába való ezzel a beteges hozzáállással.
6/42 anonim válasza:
WNTS-fan? inkább gyurcsány fan nevet kellett volna választanod
7/42 anonim válasza:
Mivel a háborús menekülteket nem engednéd be ezek szerint, így 100%.
8/42 anonim válasza:
Ez így lenne helyes, ezt liberálisként mondom én is! Akinek van hivatalos irata az jöhetne, aki nem tudja igazolni magát az pedig marad Európában kívül.
9/42 anonim válasza:
a háborús menekültek nem jelenti azt, hogy semmiféle papírja nincs
(és leginkább azért nincs, mert eldobálták a görög menekültvízumot)
10/42 anonim válasza:
A háborús menekültek azok Törökországban, Iránban, Jordániában és Libanonban vannak. Amint elhagyják az első biztonságos országot onnan kezdve már illegális határsértők és megélhetési bevándorlók.
Mellesleg ha csakugyan menekültek lennének miért dobják el a papírjaikat és nem engedik, hogy leellenőrizzék mivoltukat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!