MIT SZÓLTOK A FIDESZ 1. internacionalista rendeletéhet? a "baráti kapitalista" országnak.
Újabb kiképzőtiszteket küldhetünk Afganisztánba
"!!!!Már az új kormány!!!! dönthet arról, hogy Magyarország a NATO-főtitkár kérésére küld-e Afganisztánba helikopterpilóta-kiképzőket, valamint a repülőműszaki személyzetet és tüzérségi eszközök használatát oktató szakembereket - nyilatkozta Bocskai István, a Honvédelmi Minisztérium szóvivője vasárnap."
valóban erre kell költeni
70 80 % hiányokkal?
küldjenek helikopter kiképzőket a jenkik ha már ilyen nagy arcuk van
jó hogy nem már nem küldünk a "baráti kapitalista" országnak helikoptert...
amúgy én másik 70 es vagyok
most nézem ugyan az a százalék :-)
"Ha már egyszer NATO-tagok vagyunk ,vegyük ki a részünket belőle,ha már egy radar megépítésére is képtelenek vagyunk.Tetszettünk volna a NATO belépés ellen szavazni,akkor nem lenne ilyen gond.A NATO tagság nem csak abból áll,hogy védelmet kapunk,hanem ,hogy mi is kivesszük a részünket ilyen ügyekből."
Vedd ki köcsög! Takarodj te is Afganisztánba!
de nem értik ám meg hogy ez mind kiadás az amúgy sem pozitív mérleg nek
de legyen még több
bukjon el a fidesz is
És szerinted hogy mentünk volna többen szavazni a NATO tagság ellen, amikor a hiszékeny magyarok 90%-a elhitte, hogy nekünk rohadtul kell a NATO tagság, mert akkor fejlett nyugat, meg mit tudom én, hogy mi leszünk?
Hogy szavaztak volna ellene, amikor teletömték a fejüket azzal, hogy ez nekünk kell?
Ők megmondják, hogy mi a jó nekünk, rendeznek egy szavazást, ahol az ő érdekük érvényesül, amiről később kiderül, hogy nekünk nem kedvez, akkor a képünkbe nyomják, hogy "de ti akartátok!"
Ennyit a demokráciáról...
Te bakker, mi mindketten 55% osok vagyunk :D
Megint azt fogják hinni magamban veszekszek :D
Igen:)Vagy lehet olyan skizofrén vagyok,mint a Harcosok Klubjában,és tényleg magammal vitázom?
90%-os Amúgy a NATo-szavazásról igenis a hiszékeny felnőtt épelméjű lakosság döntött,aminek semmi köze a fejlett nyugathoz,mert pl Ausztria sem tagja.Nem gazdasági kérdés és sok kampány volt ellene,pl az Alba Körnek a hídlezárós-halálcsillagos akciója.Egyszerűen arról szólt,hogy így majd minket megvédenek a nagyok.Sokan meg megkajálták,mint a bécsi cukrászdanyitást.Simán lehettünk volna ellene-és lehetnénk ma is-,minta vizitdíjas szavazásnál.
A rendelet még nincs meg, és nem a fidesz tehet róla, hogy dönteniük kell majd erről. :D
Am meg megérteném ha küldnének katonát, mert a NATO kötelék még mindig olcsóbb Magyarországnak mintha egyedül kellene megvédeni magunkat a világ összes országával szemben.
Így azért van egy-két kiváltságunk, pl.: nem lehet minket csak úgy leatomozni a NATO államoknak meg miegymás.
Egyébként meg ha önkéntesek mennek akiknek a NATO fizeti a fizetésük nagy részét, akkor miért ne?
Ha ki akar valaki menni külföldre dolgozni, hogy hazahozza a pénzt a családjának az tilos szerintetek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!