Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A legtöbb embernek nehéz...

A legtöbb embernek nehéz elfogadni hogy azért él hogy dolgozzon, és nem azért hogy éljen?

Figyelt kérdés

Borzasztóan egy szar ország volt ez mindig is, ahogy a legtöbb mostani magyar melós, úgy a 25-35 évvel ezelőtti időben is az ország java része zsugori volt ami az ország hibája, már akkor is az élt jól, aki lopott, kihasználta a körülötte lévő lehetőségeket.

Ha Apám nem megy ki Németbe pár évre a 90-es években, akkor ma csak egy fos panel gettóba élnénk.(Ami ugyebár Kádár agyszüleménye volt) és építkezni sem lett volna miből

Az miért volt magától értetődő hogy nyugaton már akkor is volt pénz, így itthon tudták az emberek csinálgatni a dolgukat?

24 évesen 3 éve gyűjtök egy k___a motorra ami nem pereg szét alattam 200 felett, már többen mondták menjek ki pár évre és nem kell évekig gyűjtögetni, csak hát nincs nyelvtudás.

2016. aug. 7. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nincs nyelvtudás? Akkor most egész életedben itt fogsz rohadni és sajnáltatod magad, hogy milyen szegény csóri országban élsz?

Én is úgy tanultam meg németül pl, hogy nem bírtam a szavakat önmagában megjegyezni, névelővel, többesszámmal együtt, csak megtanultam a nyelvtant tanártól, és onnantól kezdve zabáltam a német zenéket! Személyes kedvencem természetesen a Rammstein volt, de mindenevő voltam, mellette Unheilig, Ina Deter, Mo-Do, Kraftwerk, Blümchen sőt még.. Tokio Hotel is :D Mindegyikből tudtam tanulni németül, és ha tudod a nyelvtant, abból már magától értetődik a szövegből, mondatszerkezetből az alap szó tulajdonsága is.

Rengeteg videó van, csak írd be youtube-ra, a zene számát és mellé, hogy "english translation" és ha tudsz angolul, akkor már könnyű lesz így németül is megtanulnod.

Ne sopánkodj, hanem cselekedj!

2016. aug. 7. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Mit szóljak én? Van angol és német nyelvtudás, még tudom is használni őket és mellette ott van a mérnöki diplomám, mégsem tudok menni, mert a szociális fóbiám miatt még itthon is nehéz megállnom a helyemet.

Na ha valaki, hát én tényleg itthon fogok megrohadni.

2016. aug. 7. 20:27
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
Inkább te vagy szar, ha melós állásig jutottál, akkor annyit keresel, ha informatikus akkor meg 10X annyit. Menj ki te is nyugodtan, aztán verjed a nyálad a mociddal, meg hogy menő vagy mert van egy lakásod, meg egy németbe leselejtezett bömbid, azt ti vagytok itt a menők.
2016. aug. 7. 20:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Még jó, hogy te kitűnsz ebből az országból a fogalmazási készségeddel, biztosan nagyon magas az iskolai végzettséged is, ha már egyetlen egy idegennyelvet se tanultál meg.
2016. aug. 7. 20:47
 5/6 szántóvető ***** válasza:
igen.ezt minden értelmes ember elutasítja ill ennél többet akar.
2016. aug. 7. 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:
90%

"Borzasztóan egy szar ország volt ez mindig is"

Fogadjuk el, hogy .zar az ország. Ha ez igaz, akkor az csakis azért lehet, mert sok benne a .zar ember. Mint pl. te.

"ahogy a legtöbb mostani magyar melós, úgy a 25-35 évvel ezelőtti időben is az ország java része zsugori volt ami az ország hibája, már akkor is az élt jól, aki lopott, kihasználta a körülötte lévő lehetőségeket."

Vagy épp az élt jól, aki többet tanult, hajtott, kockáztatott. Mint ma is.

"Ha Apám nem megy ki Németbe pár évre a 90-es években, akkor ma csak egy fos panel gettóba élnénk.(Ami ugyebár Kádár agyszüleménye volt) és építkezni sem lett volna miből"

Felfedezted, hogy Nyugaton magasabbak a bérek és az életszínvonal. Hosszú ideig tartott, míg rájöttél.

"Az miért volt magától értetődő hogy nyugaton már akkor is volt pénz, így itthon tudták az emberek csinálgatni a dolgukat?"

Ez kb. minimum 70 éve így van - Isten hozott.

"24 évesen 3 éve gyűjtök egy k___a motorra ami nem pereg szét alattam 200 felett"

Micsoda gondok. Akkor ezek szerint kb. 180 - ig még jól megy.

"már többen mondták menjek ki pár évre és nem kell évekig gyűjtögetni, csak hát nincs nyelvtudás."

24 éves korodig nem tudtál alapfokon - azzal már tudnál mosogatni, vasat hajlítani "Németbe'" - angolul vagy németül, gratulálok, asshole.

2016. aug. 7. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!