Milyen fontos ügyekről tartanál vagy tartottál volna népszavazást a FIDESZ kormány helyében a kvóta referendumon kívül még?
Szerintem lett volna egy pár fontosabb kérdés még amellett, hogy így "üzengetünk" Brüsszelnek.
Nekem a magyar emberek társadalombiztosításhoz (nyugdíj és eü ellátás) való alkotmányos jogának elvétele a TOP. Kíváncsi lennék másnak mi.
Nekem is az, amit az első írt. Még egy félkatonai kvázi diktatúrában is tartanak az új alkotmányról népszavazást (Thaiföldön).
De emellett még ott van a MANYUP is, ami szintén megért volna egy misét.
1, Állami földek eladása. (Szerintem ez olyan kérdés ami a mi ügyünk is, állami vagyonról van szó, közvagyon.)
2, Pártok állami támogatásának csökkentése azonnal.
3, A 2024-es Olimpiára való pályázás. Hogy akarja-e a nép. (Szerintem nem állunk úgy hogy ez most fontosnak kell lennie egy olimpiának mikor az útjaink tropák, a tömegközlekedésünk meg még a Kádár korszakban maradt. 40 éves mozdonyok, 40 éves kocsik, 30 éves Ikarusok...stb.)
Új alkotmány
Trafikok
2024-es olimpiára való nevezés
Stadion építések
Földek államosítása, illetve a földosztás
Ezekkel kapcsolatban lehetett volna népszavazás.
"Még egy félkatonai kvázi diktatúrában is tartanak az új alkotmányról népszavazást (Thaiföldön). "
Tényleg tartanak, durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!