Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én érzem azt, hogy a...

Csak én érzem azt, hogy a fideszesek számára annyiban kimerül a pártjuk csodálatossága, hogy gyűlölik az MSZP-t?

Figyelt kérdés

Nekem így ennyi jött le belőle. Akárki, akármilyen problémát vet fel a Fidesszel kapcsolatban, akkor egyből jön az emeszpézés, gyurcsányozás, emútnyócévezés.

És közben Orbánék akármit megtehetnek, mert a "deazemeszpé!" akkor is ott áll mögöttük aduászként, amit bármikor be lehet vetni.

Ez olyan, mintha a szomszédom megölne 20 embert, én meg azzal védekeznék, hogy én csak 19-et öltem meg, ezért engem senki ne merészeljen gyilkosnak nevezni, mert a szomszéd, a szomszéd, a szomszéd, csak a mocsadék szomszéd a gyilkos, de én nem.

Tiszta agybaj, ami itt van.

2016. aug. 5. 07:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%

"A migránskérdést emlegetőknek: jobb lenne, ha az ellenzék is uszítana?"

Gratulálok a fekete-fehér gondolkodásmódodhoz.

2016. aug. 5. 09:27
 12/20 anonim ***** válasza:
67%
Gondolom 50%-os, te most trollkodsz, vagy csak szar kedved van és itt éled ki magad. Mert a válaszaid átcsaptak egyfajta paródiába. Azt még elhittem neked, hogy egy kilóra megvett politikai értelemben vett proli vagy, aki csak azt nézi, hogy neki mi a jó, de most kétségeim vannak, hogy egyáltalán bármelyik válaszodat komolyan vegyük-e...
2016. aug. 5. 10:05
 13/20 anonim ***** válasza:
58%
Ez így van ahogy mondod kérdező. Én is sokszor vitatkoztam már itt az oldalon kormánypártiakkal és soha nem tudtak egy épkézláb érvet felhozni. Ha meg konkrét adatokat hozok fel (GDP meg hasonlók) akkor eltűnnek. Sőt sokan azt sem tudták mik ezek a dolgok, de azt persze mondták hogy a büdös szocik alatt rosszabb volt minden.
2016. aug. 5. 10:25
 14/20 anonim ***** válasza:
25%

"hogy egyáltalán bármelyik válaszodat komolyan vegyük-e..."

Nyugodtan dugd a fejed a homokba.

Vicces volt eddig is, ahogy kétségbeesetten magyarázkodtál, most meg hogy elfogytak az "érvek", jön a homokozás

Jah, és többes számot ne használj, vagy esetleg gondjaid vannak a fejedben?

Na további jó fejdugdosást.

2016. aug. 5. 10:29
 15/20 anonim ***** válasza:
Itt neked gondok vannak a fejedben inkább, meg te dugtad el nagyon mélyre, többes számot azért használok, mert ezt több ember olvassa, több ember értékeli a válaszaidat, azt meg, hogy ki magyarázkodik kétségbeesetten, nos nem én kezdtem el zsidózni meg osztrákozni...
2016. aug. 5. 10:55
 16/20 anonim ***** válasza:

Elárulnád mi bajod van azzal, hogy leírtam, hogy Orbán olyat tett, amit az osztrákok is végül elismertek és megléptek?

Meg a többivel?

Mert mondom, érveket nem alkalmazol :)

Szal hogy van ez a kapus sztori?

2016. aug. 5. 11:14
 17/20 anonim ***** válasza:
45%
Nem hiszem, hogy így lenne. Csak az MSZP megpróbál úgy csinálni, és úgy kritizálni a hatalmon levő pártot, mintha 20 évesek lennének, teljesen tiszta lappal, habfehéren most alakultak volna. De ha ismerjük a sötét, fekete múltjukat, akkor kicsit álszentségnek tűnnek a kritikáik.
2016. aug. 5. 13:48
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

"Ez olyan, mintha a szomszédom megölne 20 embert, én meg azzal védekeznék, hogy én csak 19-et öltem meg, ezért engem senki ne merészeljen gyilkosnak nevezni, mert a szomszéd, a szomszéd, a szomszéd, csak a mocsadék szomszéd a gyilkos, de én nem."

Igazad van, de ez sokkal inkább olyan, mintha azt mondanám, hogy elszedtem valaki pénzét, kiraboltam a nyílt utcán, aztán meg az lenne a "védekezésem" hogy csak ököllel pofán vágtam, van aki meg is ölte volna.

Vagy mondjuk azt mondanánk hogy nem volt rendes gyerek a Ceausescu, de nézd meg Sztálint vagy Hitlert.

Elvileg a fidessz szerint anno azért "kellett" rájuk szavazni, mert ők sokkal jobban csinálnák, nem?

Egyébként egy szemét, sz@r, jellemtelen, lelkiismeretlen, pofátlan, pökhendi, fölfuvalkodott, népnyúzó, maffia, hozzá egy csöppet sem értő, országot/népet lesz aró tet ves banda a kormány.

Arról már nem is szólva, hogy a birkáknak félrepofáznak, mindent "megmagyaráznak", rajtuk kívül nem fontos semmi és senki legkevésbé az NÉP és az ORSZÁG, csak a maguk pecsenyéje, ami már jó nagy darab, és még csak titkot sem csinálnak belőle honnan van.

Undorító állatok...

2016. aug. 5. 14:59
 19/20 anonim ***** válasza:

Apropó!

Azt azért pedig remélem senki nem képzelte komolyan, hogy ha a Gyurcsány kormány lenne hatalmon, akkor ők nem emeltek volna szöges kerítést, ugye?

2016. aug. 5. 15:03
 20/20 anonim ***** válasza:

# 2/19 tegnap 07:39

+140 ezer havonta - téged a fidesz fizet? Én egy multinál dolgozom és többet keresek!

Mellesleg ba..a meg a fidesz a munka törvénykönyvének és a dolgozók jogainak a megcsonkítását!

+Csok - a lakásárak pont annyit emelkedtek, szóval semmi haszna.

Egyébként sem érint, ezért gyerekem már nem lesz, lakásom, házam van.

+Orbán állt a legjózanabbul a migráns kérdéshez, plusz mert is lépni.

- na ja, milliárdért hirdetett óriásplakáton, a haver cégénél, magyar nyelven a migránsoknak. Értelmes???

Akinek nem tetszik, miért nem megy takarítani havi millióért a csodás nyugatra?

- miért én mennék?! Takarodjon orbán! Ez az Én hazám,nem a tolvaj maffiafideszé!

Külföldre menni és új életet kezdeni már öreg vagyok, de ennek a tolvajbandának levágni a kezét még van bizodalmam. (ez egy fidesz fogadalom volt, 'Aki közpénzt lop, levágjuk a kezét' - legyen!)

2016. aug. 6. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!