Csak én érzem azt, hogy a fideszesek számára annyiban kimerül a pártjuk csodálatossága, hogy gyűlölik az MSZP-t?
Nekem így ennyi jött le belőle. Akárki, akármilyen problémát vet fel a Fidesszel kapcsolatban, akkor egyből jön az emeszpézés, gyurcsányozás, emútnyócévezés.
És közben Orbánék akármit megtehetnek, mert a "deazemeszpé!" akkor is ott áll mögöttük aduászként, amit bármikor be lehet vetni.
Ez olyan, mintha a szomszédom megölne 20 embert, én meg azzal védekeznék, hogy én csak 19-et öltem meg, ezért engem senki ne merészeljen gyilkosnak nevezni, mert a szomszéd, a szomszéd, a szomszéd, csak a mocsadék szomszéd a gyilkos, de én nem.
Tiszta agybaj, ami itt van.
"A migránskérdést emlegetőknek: jobb lenne, ha az ellenzék is uszítana?"
Gratulálok a fekete-fehér gondolkodásmódodhoz.
"hogy egyáltalán bármelyik válaszodat komolyan vegyük-e..."
Nyugodtan dugd a fejed a homokba.
Vicces volt eddig is, ahogy kétségbeesetten magyarázkodtál, most meg hogy elfogytak az "érvek", jön a homokozás
Jah, és többes számot ne használj, vagy esetleg gondjaid vannak a fejedben?
Na további jó fejdugdosást.
Elárulnád mi bajod van azzal, hogy leírtam, hogy Orbán olyat tett, amit az osztrákok is végül elismertek és megléptek?
Meg a többivel?
Mert mondom, érveket nem alkalmazol :)
Szal hogy van ez a kapus sztori?
"Ez olyan, mintha a szomszédom megölne 20 embert, én meg azzal védekeznék, hogy én csak 19-et öltem meg, ezért engem senki ne merészeljen gyilkosnak nevezni, mert a szomszéd, a szomszéd, a szomszéd, csak a mocsadék szomszéd a gyilkos, de én nem."
Igazad van, de ez sokkal inkább olyan, mintha azt mondanám, hogy elszedtem valaki pénzét, kiraboltam a nyílt utcán, aztán meg az lenne a "védekezésem" hogy csak ököllel pofán vágtam, van aki meg is ölte volna.
Vagy mondjuk azt mondanánk hogy nem volt rendes gyerek a Ceausescu, de nézd meg Sztálint vagy Hitlert.
Elvileg a fidessz szerint anno azért "kellett" rájuk szavazni, mert ők sokkal jobban csinálnák, nem?
Egyébként egy szemét, sz@r, jellemtelen, lelkiismeretlen, pofátlan, pökhendi, fölfuvalkodott, népnyúzó, maffia, hozzá egy csöppet sem értő, országot/népet lesz aró tet ves banda a kormány.
Arról már nem is szólva, hogy a birkáknak félrepofáznak, mindent "megmagyaráznak", rajtuk kívül nem fontos semmi és senki legkevésbé az NÉP és az ORSZÁG, csak a maguk pecsenyéje, ami már jó nagy darab, és még csak titkot sem csinálnak belőle honnan van.
Undorító állatok...
Apropó!
Azt azért pedig remélem senki nem képzelte komolyan, hogy ha a Gyurcsány kormány lenne hatalmon, akkor ők nem emeltek volna szöges kerítést, ugye?
# 2/19 tegnap 07:39
+140 ezer havonta - téged a fidesz fizet? Én egy multinál dolgozom és többet keresek!
Mellesleg ba..a meg a fidesz a munka törvénykönyvének és a dolgozók jogainak a megcsonkítását!
+Csok - a lakásárak pont annyit emelkedtek, szóval semmi haszna.
Egyébként sem érint, ezért gyerekem már nem lesz, lakásom, házam van.
+Orbán állt a legjózanabbul a migráns kérdéshez, plusz mert is lépni.
- na ja, milliárdért hirdetett óriásplakáton, a haver cégénél, magyar nyelven a migránsoknak. Értelmes???
Akinek nem tetszik, miért nem megy takarítani havi millióért a csodás nyugatra?
- miért én mennék?! Takarodjon orbán! Ez az Én hazám,nem a tolvaj maffiafideszé!
Külföldre menni és új életet kezdeni már öreg vagyok, de ennek a tolvajbandának levágni a kezét még van bizodalmam. (ez egy fidesz fogadalom volt, 'Aki közpénzt lop, levágjuk a kezét' - legyen!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!