Miért húznak le mindig, ha kimondom, hogy ebben a rendszerben jobban élek, mint MSZP idején?
Kedves kérdező!
Ez azért van, mert az emberek egy része hagyja hogy szabadon mossák ki az agyát. Most az központi jelszó hogy "liberalizmus", és ha te ennek nem felelsz meg akkor nem vagy tisztességes ember és nem is lehet tisztességes az a poltikai rendszer amit működtetsz.
Ezekben az emberekben fel sem merül, hogy esetleg a központ az aki téved, és nem kéne minden szavukat készpénznek venni.
Vicces volt :)
Egyszerűen csak csökkentek az adó terheim az egy kulcsos adó miatt, emellett elég szép összegeket tudunk a feleségemmel 2 gyerek után vissza igényelni az adónkból, én emellett évi plusz 60 ezer ft adókedvezményt kapok a betegségem miatt. A gyerekeim ingyen jutnak tankönyvhöz és kajához a suliban.
Szerintem is romokban van az EÜ, nem a Fidesz óta, hanem már évtizedek óta, szerintem is botrány az, amit az oktatásban művelnek, én is kétkedve nézem ezeket az állami tankönyveket stb. Sok mindennel nem értek egyet amit csinálnak.
Viszont ettől függetlenül, ha a számokat nézem és objektíven az élet színvonalamat, vagy a lehetőségeket, amiket is fel tudok használni a családom érdekében, ezek jelentősen nőttek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!