Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan jellemeznél egy tipikus...

Hogyan jellemeznél egy tipikus fideszes választópolgárt?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 14:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Úgyanugy mint egy jobbikost vagy MSZP-t megtévett állampolgár.
2010. ápr. 18. 14:22
 2/12 anonim ***** válasza:
72%

Na erre én is kíváncsi vagyok :) Aztán megnézem mennyire illenek rám a leírtak :):)

Egyébként miért célod idegesíteni a fideszeseket ezzel a kérdéssel? Ja egyébként nem sikerült :)

2010. ápr. 18. 14:23
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Szavazati jogával élő feleőségteljes állampolgár.
2010. ápr. 18. 14:25
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
A pontos jellemzés: fej rajta két szemmel, két füllel, egy orral és egy szájjal, alatta nyakon keresztül kapcsolódva a törzs, abból két oldalra egy-egy láb és egy-egy kar.
2010. ápr. 18. 14:25
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
Az utolsó kettő illik rám :)
2010. ápr. 18. 14:27
 6/12 anonim ***** válasza:
88%

Ugyanugy ahogy a többi pártra szavazót!!

Képzeld nekem van ismerösöm, nö és férfi, söt lányom még most elsö szavazó , nem lehet általánositani !!!:D

2010. ápr. 18. 14:28
 7/12 anonim ***** válasza:
Agymosott, azt sem tudja mi van, és megy a leghangosabb csorda után.
2010. ápr. 18. 14:51
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nincsen olyan, hogy tipikus fideszes választópolgár, nagyon nem jellemző semmi rájuk. A tipikus fideszes szavazó szerintem egy átlag ember szimplán. A többi párt szimpatizánsra már lehetne jellemzőket mondani:

- tipikus maszopos: nyugdíjas, vagy hülye, vagy mind2

- tipikus MDF-s: BGF illetve Corvinus hallgató, ott mossák a legjobban az agyakat ^^

- tipikus LMP-s: vasalt hajú páwa

- tipikus jobbikos: Nagy-Magyarország pólós, rocker, történelem mániás formák. Voltam már Romantikus Erőszak koncerten (úgy, hogy én nem vagyok jobbikos), ott főleg ilyen arcokkal lehet találkozni, szerintem jó arcok, nem kötözködőek.

- tipikus CM szavazó: bepassz...

- tipikus SzaDeSzes: f*sztolvaj homokos :D

2010. ápr. 18. 15:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Álldozat. Megtévesztett.
2010. ápr. 18. 15:18
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Olyan ember a Fidesz-szavazó, aki nyugodt, békés, kiszámítható életre vágyik. Rendszerint van családja, vagy szeretne családot a közeljövőben. Igyekszik a maga erejéből boldogulni, és mérhetetlenül csalódott, ha hiába dolgozik, mégsem jut előre. Mérsékelten konzervatív értékekkel rendelkezik.

Hiszi, hogy minden embernek joga van az otthonhoz, és a viszonylagos anyagi biztonsághoz (tehát joga van ahhoz, hogy ne éhezzen, ne fázzon, és képes legyen ruházkodni), és minden embernek joga van az egészségéhez is.

Hiszi, hogy előre jutni csak demokráciában lehet, és védi a demokráciát. Semmiféle olyan pártban nem képes hinni, aki az ország "boldogabb jövőjét" nem demokratikus állam formájában képzeli el.

Nem hisz a gyűlöletben, hiszi, hogy minden ember lehet jó, vagy rossz, függetlenül attól, milyen etnikai csoport tagja, és ez mindig az egyén saját választása. Ellenben nem szereti a megkülönböztetés semelyik formáját, tehát a pozitív diszkriminációt sem. Nem hisz abban, hogy bárkinek előnyére, vagy hátrányára kellene használnia az etnikai származását...

Az átlag Fidesz-szavazó abban hisz, hogy az ország képes lesz arra, hogy munkával, kitartással, szorgalommal jobbá tegye a saját sorsát. Ő maga is csak arra vágyik, hogy végre ne hátráltassa őt senki a céljai elérésében.

Az átlag Fidesz-szavazó szeretné, hogy ez az ország Európa része legyen minden értelemben. Mind gazdaságilag, mind pedig szellemileg. Európai értékekkel, európai gondolkodással, de erős nemzetként.

Még valami: a Fidesz-szavazó is szereti a hazáját. Szereti a földet, a kultúrát, a vallást, a közös jelképeket. Tiszteli ezeket, azonban ezeket a jelképeket sohasem akarja a saját honfitársai ellen fordítani. Vallja azonban, hogy befogadást csak az kérhet, aki a mindenkire vonatkozó szabályokat hajlandó betartani.

2010. ápr. 18. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!