Radikális változást?
Mi lenne ha a jobbikosok radikálisak lennének végre és leszednék az összes buliképet a netről?
Ennyit érnek a barátok? Akik fogják és felrakják ezeket ak épeket a netre? Már sehol sem szórakozhat az ember?
Engem nem izgat ki mutogatja a seggét vagy a farkát, de akkor a jobbik se mutassa már magát szent pártnak...
Nahh majd jönnek a jobbik védők, akik elvből eljtélik a liberalizmust, most hirtelen elfogják fogadni... :)
A komment megírásának időpontja: ma 12:46
Nézz utána a Jobbik bázisát jelentő szervezetek, mozgalmak után. Kijelenthetem, hogy a nemzeti érzelmű embereknek egyre jobb az életük. ;)
Nézz utána a Jobbik bázisát jelentő szervezeteknek, mozgalmaknak.*
Fránya másnap... (ultraliberális vagyok én is :) )
És miért?
A jobbikosok is emberből vannak,így hibázhatnak...
A lényeg azon van,hogy értelmes ember lévén belátja valaki,hogy hülyeséget csinált és változtatnia kell,vagy maga elé tolja a "liberális" cimkét,aztán megveregeti önnön vállát,hogy hűdef@sza modern gyerek vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!