Titeket nem idegesít a Helyi Téma?
Figyelt kérdés
Engem rettenetesen... Csak a Fideszt bálványozza, a többi pártot, legyen az az LMP, a Jobbik vagy az MSZP csak lejáratja és ráadásul tele van baromságokkal...Ami pedig a legszebb, hogy néha nem is a saját képeiket teszik az újságban( pl.: [link] )2010. ápr. 18. 12:14
1/9 anonim válasza:
Nem olvasom szóval hidegen hagy.
2/9 anonim válasza:
Nem. Nem is olvasom. Ha idegesítene, akkor végképp nem olvasnám.
3/9 anonim válasza:
En szeretem a kuka aljaba tenni.Igy nem kell naponta szemetest mosni ha esetleg kifolyik vmi.
4/9 anonim válasza:
Ingyenes újság, nem kötelező olvasni.
A Metropol meg pont a másik véglet volt jó ideig, tehát akár azt is lehetne szidni...
Kevés bajod lehet az életben, ha ez a legnagyobb problémád.
5/9 anonim válasza:
Gondolom a névszava vagy a népszabadság egyébként nem idegesít! Nem tudom mi bajod a Helyi Témával. Az egy Fideszes lap a Fidesz pénzéből. Engem sokkal inkább idegesítenek az olyan kiadványok amely közpénzből mennek és csak a szocikat éltetik.
6/9 anonim válasza:
Engem most inkább a szomszéd kutyája idegesít.
7/9 anonim válasza:
12.56:honnan is van a fidesz pénze?
8/9 anonim válasza:
Én nem fogadtam el mikor az utcán osztogatta két önelégült középkorú műmájer fideszes, de nem menekülhettem, mert bedobták a postaládámba, hát mit mondjak... olyan mint a fideszes ember.
9/9 A kérdező kommentje:
Igazából nekem is ez a porblémám vele...Hogy bedobják akár akarod akár nem...Múltkor épp elcsíptem egyet és megkértem, hogy ide többet ne dobjanak be...Semmi nem változott, sőt bedobta miután bementem a házba...
2010. ápr. 18. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!