Fideszből kiábrándultak, adnátok esélyt egy Orbán nélküli Fidesznek?
Én egy nagytakarítás után ahol politikailag és büntetőügyileg fejek hullanak, és egy nyilvános megtisztulás végbemenne annak adnék esélyt.
De az maga lenne az Öszödi - beszéd.
Így ennek olyan kicsi az esélye amennyire dilisen viselkednek az emberek amikor valaki kitálalja nekik az igazságot.
"Én egy fidesz nélküli fideszben hiszek!"
:DDDDD Ez is jó!
Igazából azért kérdeztem, mert mindenki aki Fideszre szavaz hozzáteszi, mert nincs jobb, mer nincs alternatíva stb. Nem tudom ez csak egy duma e, de akkor igazából még a Fideszesek is látják, hogy a párttal valami nagy baj van.
"De az maga lenne az Öszödi - beszéd."
Ez így van, csak egy "fideszes öszödi beszéddel" lehetne tiszta lapot kezdeni. A beismerések nélkül a történtek után biztosan nem adna bizalmat nekik senki. Az itt már nem megy, hogy mi becsületesek vagyunk, mindent jól csináltunk csak hát a csúnya ellenzék meg az EU meg az elmúlt nyócév. Ezt már senki nem kéri.
Én mint Fideszből kiábránult azt hallanám hogy ez nem az a párt aki átbaszott már kétszer hanem normalizálódott és fog velem is annyira foglalkozni mint az MSZP tette a stadionok meg a baromságok helyett akkor mondjuk hogy meggondolom...
Persze már gndoltam arrahogy Viktr helyett ezt a szekta szerű izét valaki igazán átformálhatná mer most az egész annyi hogy majd bepisilnek a szent vezérüktől, oszt ennyi. A korrupció ugyse szűnik meg de a pofátlanság esetleg...
Ne értsetek félre szerintem a miniszterelnök egy okos ember, de komolyan. De az hogy az MSZP-ig menekül a felébredt e,ber tőle az valami okán van.. . Ha nem ez a despotikus Fidesz lenne hanem egy okosabb ember a tagok közül átformálja akkor esetleg szóba állok vele..esetleg...eseteg, talán..
Engem nem érdekel a párt neve. Engem az érdekel, amit csinál.
Ha csak Orbánt váltanák le, nem szavaznék rájuk. Az egész párt velejéig korrupt.
Ha viszont minden korrupciót kiírtanának belőle, akkor nem is a Fidesz lenne. A név marad, de minden más megy. Ez esetben lehet hogy rájuk szavaznék, ez esetben is sok minden befolyásolná, de megnőne az esélye. Mondjuk nem nehéz megnőnie az esélyének, mert most akkor se szavaznék a Fideszre ha fizetnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!