A fideszből melyik politikus irritál titeket a legjobban (kinézet, viselkedés, mentalitás. Stb) valami miatt?
Figyelt kérdés
2016. jan. 8. 19:41
2/13 anonim válasza:
4/13 anonim válasza:
És a többi pártba nincs idegesítő (kinézet, viselkedés, mentalitás. Stb) valami miatt?
5/13 A kérdező kommentje:
#4-s én most nem a többi pártot kérdeztem hanem a fideszt. Nem tudom miért csinálják ezt a fideszesek, hogy ha valami rosszat mondanak rájuk, akkor egyből a másikra mutogatnak, hogy de ott is. Most nem a másik pártok voltak a kérdésben.
2016. jan. 8. 19:58
6/13 anonim válasza:
Csak te valószínű olyan vagy, hogy mindig a Fideszben keresed a problémát. Sajnos az ellenzék labdába se rúghat, és inkább azt kéne kritizálni, hogy 6 éves Fidesz kormányzást nem tudták megdönteni! És ha így folytatják akkor 2018-ba se fogják.
7/13 anonim válasza:
Ebben a sorrendben irritálnak engem!
Orbán, rogán, matolcsi, lázár.
8/13 anonim válasza:
U.i. Le lehet pontozni, de ez az igazság! Az ellenzék semmire nem jó, olyan mintha nem is lenne.
9/13 anonim válasza:
Az igazán értelmes kérdés.
Hány éves a Kérdező?
10/13 anonim válasza:
#8.
"Az ellenzék semmire nem jó" - Ezzel egyetértek. Csak ez sajnos nem jelenti értelemszerűen azt, hogy a FIDESZ jó lenne bármire.
Egyetlen dologhoz értenek: a néphülyítéshez és az emberek legaljasabb indulatainak kihasználásához. De a kormányzási teljesítményük nulla.
Viszont sajnos mindig van elég ember, akinek egy szavazás nem racionális hanem emocionális kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!