Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balliberálisaink miért Clinton...

Jeffrey Spender kérdése:

Balliberálisaink miért Clintonnét pártolják?

Figyelt kérdés
A balosaink szeretnek humanistákként, békepártiakként és háborúellenesekként tetszelegni, amivel nem lenne baj, sőt jó dolog, de az eszméiket gyorsan szembeköpik, mert az amerikai elnökválasztási kampányban Clintonnénak szurkolnak, aki közismert háborús uszító. Clintonné már 2003-ban is ilyen volt, készséggel megszavazta Irak lerohanását "békepárti" demokrataként (Trump meg "háborúpárti" republikánusként ellenezte), 2011-ben meg külügyminiszterként irányította Líbia és Szíria szétrombolását, okozván a mostani menekült vagy migránsválságot. És a mostani kampányában töretlenül kiállt, hogy folytatja a korábbi közel-keleti "demokratizálást", ha megválasztják elnöknek.
2016. aug. 1. 19:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A balliberálisokkal elhitették, hogy vagy a rasszista Trumpot támogatják vagy Hillaryt. Ez olyan mintha azt mondanám, hogy: "Vagy hányást iszol vagy szart eszel!".

Pedig valójában egy igazi liberális aki tényleg az eszmék miatt liberális és nem opportunista az Bernie Sanders-et támogatja.

Látszik milyen kevés az elvi liberális Magyarországon...

2016. aug. 1. 23:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Mert Trump igy is nagy széthúzást okozott a választók körében az USA-ban. Nagyon elszigetelné az egyesült államokat, ha pedigmost európa full egyedül marad...
2016. aug. 2. 15:29
 13/16 anonim ***** válasza:
11%

"Mind a politika, mind a magyar nyelvtan logikája alapján egyértelmű, hogy ha két jelölt közül az egyikről azt mondja a magyar miniszterelnök, hogy ő a jobb, akkor az az adott jelölt melletti kiállást jelent.

Ennyit rólad, 37%-os fajgyűlölő nyomika.

"

én vagyok a fajgyűlölő? szerintem nálatok nagyon gyűlölethordát még nem hordott a hátán a föld

határon túli "románok"? kisfiam...

Orbán valójában nem mondott olyat, hogy klintonnal szemben, csak én egészítettem ki, hogy egyébként akkor is igaza lett volna ha ezt mondta volna, de igazából csak annyit mondott, hogy aki európába nem akar migránshordákat azzal csak egyetérteni tud. (nem trumppal az intézkedéssel)

örülök hogy képben vagy miről és gyűlölködsz éppen

2016. aug. 2. 16:53
 14/16 anonim ***** válasza:
Mégis kivel szemben, látsz e kettőn kívül még más jelöltet? De mosdassad csak a vezéredet.
2016. aug. 2. 18:38
 15/16 A kérdező kommentje:
#14: Trump legalább a közel-keleti politikája miatt jobb lenne, meg az elveikkel vágna egybe, odavannak a békéért, akkor miért a háborús uszítót pártolják ?
2016. aug. 2. 19:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Clinton nem háborús uszító. Trump viszont egy rasszista, szociopata féreg. Ennyit az ostoba világképedről.
2016. aug. 2. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!