Balliberálisaink miért Clintonnét pártolják?
A balliberálisokkal elhitették, hogy vagy a rasszista Trumpot támogatják vagy Hillaryt. Ez olyan mintha azt mondanám, hogy: "Vagy hányást iszol vagy szart eszel!".
Pedig valójában egy igazi liberális aki tényleg az eszmék miatt liberális és nem opportunista az Bernie Sanders-et támogatja.
Látszik milyen kevés az elvi liberális Magyarországon...
"Mind a politika, mind a magyar nyelvtan logikája alapján egyértelmű, hogy ha két jelölt közül az egyikről azt mondja a magyar miniszterelnök, hogy ő a jobb, akkor az az adott jelölt melletti kiállást jelent.
Ennyit rólad, 37%-os fajgyűlölő nyomika.
"
én vagyok a fajgyűlölő? szerintem nálatok nagyon gyűlölethordát még nem hordott a hátán a föld
határon túli "románok"? kisfiam...
Orbán valójában nem mondott olyat, hogy klintonnal szemben, csak én egészítettem ki, hogy egyébként akkor is igaza lett volna ha ezt mondta volna, de igazából csak annyit mondott, hogy aki európába nem akar migránshordákat azzal csak egyetérteni tud. (nem trumppal az intézkedéssel)
örülök hogy képben vagy miről és gyűlölködsz éppen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!