Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobboldaliak általában...

A jobboldaliak általában miért csinálnak presztízskérdést az egynemű házasságból?

Figyelt kérdés

Az egyetemeken nem olyan fontos az ideológia.

Különösen vizsgák után, amikor "le kell öblíteni" a sok felgyülemlett stresszet.

De, néha szoktunk diskurálni politikáról,ideológiákról.

A jobboldali csoporttársak számára a melegházasság egyfajta presztízskérdés.

Nem kirekesztőek a melegekkel,legalábbis eddig nem szóltak be nekik, szokott egy meleg srác összejárni velünk.

Viszont, a melegházasságot , melegfelvonulást teljes mértékben ellenzik.

Amikor megkérdetem miért, azt mondják a "liberális kultúra terjedése miatt".

Egy ideológiának, hogy lehet kultúrája, kérdeztem én.

Ők azt válaszolták, a liberális kultúra terjedése legitimmé tenné a multikulturalizmust, minden második ember az utcán arab vagy néger lenne, meg semlegesneművé válnának sokan, a feminizmus miatt a férfiak meg "szoptatni" próbálnák a gyerekeket.

Szóval, számukra ez a kérdés, gyakorlatilag csak presztízskérdés.

2016. júl. 31. 20:02
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Pont ugyanazért, amiért a másik oldal, aki mellette van, csak ellenkező vélemény által hajtva.

Egyébként érdekes megfigyelni, hogy a kétnemű párok egyre kevésbé törődnek a "papírral", az egyneműeknek pedig valamiért nagyon fontos. Ha ugyanolyan átlagemberekről van szó, akkor részükről is csak presztízskérdés lehet, ellenkező esetben pontosan ugyanolyan irányba haladna a gondolkodásuk, mint az átlagé.

2016. júl. 31. 20:09
 2/10 anonim ***** válasza:
7%

Személyszerint azért ellenzem a dolgot, mivel természet ellenes. A vágyaknak nem lehet ellent mondani, úgy vélem mindenkinek van valami titkos vágya (nekem is), de! Nem az a megoldás, hogy rózsaszínbe öltözve végigvonulnak az utcán, és nyálaskodnak, hangoskodnak, stb..

Azokkal a homoszexuálisokkal nincs problémám, akik nem nyálaskodnak, és otthoni körülmények között, tehát a saját birtokukon, lakásukon csinálják a dolgaikat.

Miért természetellenes? Az állatvilágban megfigyelhető, pl a csikóhalaknál, hogy képesek nemet változtatni a SZAPORODÁS érdekében. Ez nálunk LEHETETLEN, tehát természetellenes, mint az is, hogy (nem rég olvastam, nem tudom mennyire igaz) nemsokára valamilyen kémiai úton-módon lehessen gyerekük az egyneműeknek..

Ilyenkor szokott az lenni, hogy : ,,Dehát mások is béranyával születtetik meg a gyereküket".. Igen, de Ők általában azok szoktak lenni, akik nem képesek valamilyen szervi, vagy egyéb probléma miatt gyermeket nemzeni, viszont szeretnének (pl a meddők).

2016. júl. 31. 20:42
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem azért, mert ízléstelen, egy házasság ne legyen két férfi vagy két nő között. És ez megbotránkoztató, ahogy a nyilvános homoszexualitás és a melegfelvonulás is. Az ember nem szívesen néz ilyen dolgokat.
2016. júl. 31. 20:54
 4/10 anonim ***** válasza:
9%
a libsiknek meg miért számít annyira, hogy csak abból csináljunk demokráciakérdést, amiben velük értünk egyet?
2016. júl. 31. 21:29
 5/10 anonim ***** válasza:
32%

Mi az a meleg?

40°C felett van a testhőmérséklete?

2016. júl. 31. 21:41
 6/10 A legböszmébb Feri ***** válasza:

"Magyarország védi a házasság intézményét mint férfi és nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot mint a nemzet fennmaradásának alapját. A családi kapcsolat alapja a házasság, illetve a szülő-gyermek viszony."

-Magyarország Alaptörvénye-

2016. júl. 31. 22:17
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez nem jobb- és baloldal kérdése, hanem tolerancia és intolerancia kérdése.

Csak azt fogadom el normálisnak amilyen én vagyok, vagy mindent elfogadok másoknál ami nem sérti a jogaimat vagy érdekeimet.

2016. júl. 31. 22:18
 8/10 anonim ***** válasza:
60%

Liberális kultúra!

Ha a kultúra nem liberális, hanem szabályzott ott veszti el az értelmét, ott szűnik meg létezni.

2016. júl. 31. 22:21
 9/10 anonim ***** válasza:

a liberális ellentettje nem a szabályzott

már csak azért sem, mert a liberálisoknál van a legtöbb "kivéve ha", hogyha valakit/valamit nem akarnak elfogadni

2016. júl. 31. 22:32
 10/10 kovpet ***** válasza:

"Ők azt válaszolták, a liberális kultúra terjedése legitimmé tenné a multikulturalizmust, minden második ember az utcán arab vagy néger lenne, meg semlegesneművé válnának sokan, a feminizmus miatt a férfiak meg "szoptatni" próbálnák a gyerekeket. "

Biztos, hogy egyetemistákról van amúgy szó?

Mennyit ittak?

2016. aug. 1. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!