Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A "független ellenzék" miért...

A "független ellenzék" miért nem képvisel semmit?

Figyelt kérdés

Mindig csak a másik fikázásával vannak elfoglalva

orbánt ceausescu diktatúrájához hasonlítják, de egyébként már a kádári rendszernek is csak a puding végnapjait élték meg, azt is maximum 10 évesen, és előszeretettel bolondöregezik azokat akik 56ot is megélve nem tapsolnak a "függetlenek" kedven balos sodratú médiumaihoz (kettős mérce, átlátszó, 444).

Persze, ha nekik kellene megcsinálni valamit, akkor csak hebegnek habognak. Kivéve ha "jogvédeni" kell, de az igazából pont ugyan ez a megmondóember dolog.

2016. júl. 31. 14:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

És akkor mi van?

Az ő korruptságuktól patyolat tiszta lesz a Fidesz, vagy mi?

Milyen logika ez? Ha a szomszédom is megöl egy embert és én is, akkor én nem is vagyok gyilkos, mert a szomszédom az?

Nem értem ezt a fura gondolatvilágot...

2016. júl. 31. 15:22
 12/18 A kérdező kommentje:
jajj 65% a kérdés nem neked szól, hiszen te MSZP-s vagy nem független ellenzéki
2016. júl. 31. 15:27
 13/18 A kérdező kommentje:
oké nekem eddig ez volt az elképzelésem , és a válaszok kimondatlanul is de azt sugallják, hogy a független ellenzékben a közös a gyűlölet, tehát ti a gyűlöletet képviselitek függetlenül attól kit kell éppen gyűlölni
2016. júl. 31. 15:36
 14/18 anonim ***** válasza:

Egy válasz neked: a független ellenzék azért nem képvisel semmit, mert független.

Amúgy tisztában vagy te azzal, hogy a népesség fele már a rendszerváltás után született, vagy gyerek volt még akkor? Nem még h 56-ot! Nem csak azok mondhatnak véleményt, akik személyesen ott voltak, tudod... De ezen túlmenően, ki kell h ábrándítsalak: a független balosok nem kommunisták.

2016. júl. 31. 17:01
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem azért,mert a Fidesz bebizonyította,hogy ez vezet sikerre.Hát próbálkoznak ők is,de ebben ugye,a Fidesz verhetetlen.
2016. júl. 31. 21:24
 16/18 anonim ***** válasza:

# 12/15 Időpont ma 15:27

Nemrég még gyurcsányista voltam, legalább magaddal lennék konzisztens, ha már a valósággal nem vagy hajlandó.

2016. júl. 31. 22:01
 17/18 A kérdező kommentje:
ne haragudj, olyan mélyen volt a nyelved valamelyik balos gazdád seggében, hogy egyszerűen nem értettem mit mondasz
2016. júl. 31. 22:57
 18/18 Vazul1972 ***** válasza:
Hmmm.Érdekes hozzászólás,kedves kérdező.Ebből is látszik,hogy nem vagyunk egyformák,mert én rajtad érzem azt,hogy nem érzed jól magad,ha nem sz...os a szád.Pedig még baloldali sem vagyok.Szavaztam már baloldalinak és jobboldalinak nevezett pártra is.
2016. aug. 1. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!