Az iskolában miért szidják Orbán Viktort olyanok, akik nem értenek a politikához?
Nem értem őket. Irigyek vagy mi?
14/F
Heh... én 14 évesen még azt sem tudtam, hogy milyen pártok ülnek a parlamentben. Annyit tudtam, hogy Orbán kormány van, de ennyiben ki is merült.
Miért nem játszol inkább? Én biztos azt tenném a helyedben.
Irigy erre a patkányra? na ne szórakozzál már...
Nézzük csak...
Orbán stadionokat épített ahelyett hogy az egészségügyet tenné rendbe.
Beleszólnak az oktatásba,de nem is értenek hozzá.
Rövidebb nyáriszünetet akarnak bevezetni,pedig olyankor már elviselhetetlen a meleg és a diákok nem tudnának tanulni.
Az iskolák nem tudják fizetni a számlákat, ezért télen nincs fűtés és megfagynak a diákok. Nem tudnak új székeket, padokat vagy bármilyen más felszereléseket venni.
A kórházak,iskolák csoda hogy nem dőlnek össze.
Meg az neked kicsit se gyanús,hogy ha bármi van akkor a kormányközeli emberek járnak jól?
Ha meg valakivel Orbán összekap akkor arra tutira rászállnak a hatóságok...
Elég sok oka van.
Például azért, mert hagyja rohadni az oktatási rendszert (előtte se volt jobb, de ő se tesz semmit, hogy jobb legyen), vagy mert Felcsúton kisvasutat csináltat rengeteg pénzből, miközben Nógrád megyében rengeteg ember szegénységben él. Szóval jogosan szidják.
"A 14 éves vagy, ezért nem számít a véleményed." válaszokat viszont hanyagoljuk már, mert k.rvára szánalmas! Inkább fel kellene világosítani a kérdezőt, hogy mi baj van Orbánnal, annak több haszna van, mint kiröhögni.
Igen, én irigylem őt.
Nála van a pénzem.
Nap kérdése, de komolyan.
Akik szidják azok okkal teszik, tapasztalatból. Én nekem is vannak okaim rá. Magánynyugdíjam elvették, sok barátom és családtagom rákényszerült hogy külföldön dolgozzon mert a 2010-es ígéreteik ellenére (1 millió új munkahely, és abból is versenyképes) nem jött össze, persze közmunka az van 50 ezerért. Elszámoltatás elmaradt, ők még jobban lopnak mint eddig bárki. Ügynökaktákat nem hozzák nyilvánosságra. Stadionra költenek kórházak helyett. Állami földeket (közvagyont) eladták földesuraknak. Forintárfolyam kritikus még mindig. Utak állapotára és az ország morális válságáráról már nem is írok....
"Te 14 évesen piszkosul érthetsz hozzá... És azt is minden bizonnyal képes vagy eldönteni, hogy ki nem ért hozzá. Nyilván buta, 30-as, 40-es, diplomás emberek szidják, akiknek fogalmuk sincs a politikáról. Bezzeg egy 14 éves..."
háááát nekem azért kedvem lett volna odaírni a fizikatanáromnak, amikor a facebookon "csodálatos hatásfokú motort talált ki ez meg az tökegyedül", hogy olvassa újra azt a néhány mondatot, amit anno az általa ajánlott fizika példatár előszavában van, vagy a töri tanáromnak, aki mostanában a szabadonébredőket osztogatja
és persze ők is kockásinges tanárok voltak... nem mondom, hogy ez a kettő összefügg és hogy bele kéne hallani valamit, dehát na...
amúgy a 30-40es diplomások a tipikus fideszesek csak úgy megsúgom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!