A náciknak Magyarországon voltak orosz, ukrán segítőik?
Figyelt kérdés
2016. júl. 29. 15:29
11/17 petikoma2 válasza:
hát falun élek és a nagymamám szerint a helyi lakosok segitteték őket ill.a románok az én fajtámat ők ütötték kikötotték,megerőszakolták őket ,de a nagyim szerint a német nem bántotta őket túl büdösek voltunk nekik
12/17 anonim válasza:
Ukrán , Lengyel és Horvát csapatok voltak/állomásoztak Magyarországon. Az első kettő részt vett a zsidók elhurcolásában . A Waffen SS-ben sok orosz származású volt , és továbbá , a Francia , és a Spanyol légioknak is voltak alakulatai az SS-hez kapcsolva .
13/17 anonim válasza:
#10:Hát,nekem tűnik számottevőnek ez az 5ezres szám, arról nem beszélve,hogy vajon hány olyan volt köztük,aki örült a szabadságának és beérte ennyivel és hány olyan,aki "összeállt" volna a nácikkal,hogy visszatérhessen.Plusz az is kérdés,Hitler igényt tartott-e volna a segítségükre. Hiszen,mint írtam,Ukrajnában komoly erők szövetkeztek volna vele,de ők sem kellettek neki.
14/17 anonim válasza:
néhány biztos volt.
a pontos számoknak nem tudom maradt e nyoma.
ha sok millió elégetett zsidóról sincs adminisztrativ nyom, majd pont 5 magyarországot lakó orosz tolmácsról lesz.
15/17 anonim válasza:
megvolt a napi hitleres kérdés menjetek aludni
17/17 anonim válasza:
Ukràn volt rendesen. Mèg SS egysèget is tudták belőlük felàllítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!