Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti megszavaznátok egy olyan...

Ti megszavaznátok egy olyan törvényt hogy legális legyen a fű rekreációs módra? (lehetőleg írjatok érvet)

Figyelt kérdés

Én azért szavaznám meg mert:

-Nagy állambevétel

-nem egészségtelenebb sőt egészségesebb mint bármilyen legális drog

-Orvostudományban nagy haszna lenne

-Az alkohollal szemben nem őrjöngsz hanem ellazulsz

-Lehetetlen belehalni ellentétbe a legális drogokkal

2016. júl. 28. 12:05
1 2
 11/17 Gotland ***** válasza:

ma 15:30

Ebben a lepontozós történetben teljesen igazad van.

Ugyanez a helyzet ha valaki a liberálisokról, szélsőségesekről, fideszről, migrációról nyilvánul meg.

2016. júl. 28. 15:48
 12/17 anonim ***** válasza:

#10 Szánalmas a magad fajta!

Én megszavaznám,mert mindenkinek joga van azt tenni magával amit akar,a tiltással nem megyünk semmire,és igenis egészséges.Ellentétben a pszichiátriai szerekkel,amik ölnek.

2016. aug. 1. 22:42
 13/17 anonim ***** válasza:

Meg is tudod indokolni, vagy csak ennyire futja?

Ezúton felvilágosítanálak arra is, hogy ez nem a facebook és a sarokban lévő kicsi kéz ikonok - bár kétségtelenül hasonlítanak rá - nem "Tetszik" vagy "Nem tetszik" gombok, hanem a válasz hasznosságát hivatottak eldönteni, azt meg döntse el a kérdező vagy az, akiben hasonló kérdés merült fel és úgy talált ide.

2016. aug. 2. 11:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem aki akarja használni, az most is tud szerezni, csak nehezebben és drágábban, mintha legális lenne.
2016. aug. 2. 13:02
 15/17 A kérdező kommentje:
Drágább lenne ha legális lenne, mert sok adó menne rá. Hollandiában is drágább, és hülyeség hogy nehezebb szerezni, odamész az osztálytársadhoz/kolégádhoz azonnal tudja hol kell keresni
2016. aug. 2. 15:14
 16/17 anonim ***** válasza:
15 ez még mindig baromság. Ha legális lenne a gyep akkor biztos hogy csak és kizárólag az állam termelhetné így baromság agyon adóztatni mert így is minden bevétel az övék. Hollandiában 4 euró a legolcsóbb fajta grammja shopban. Fele annyi mint nálunk az utcai ár. Ha az állam termelné simán adhatnák 500 forintért is akkor is rengeteget fognak rajta.
2016. aug. 2. 15:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Én azért szavaznám meg,mert mindenkinek joga van azt tenni amit akar.Hiába tiltják,aki akar az úgy is szerez.
2016. szept. 10. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!