A Jobbik felmorzsolódásával, megszűnnik a szélsőséges erő? Beintegrálódnak normális jobb oldali pártokba (Fidesz-KDNP)?
Minden új közvéleménykutatás szerint a Jobbik és a baloldal felmorzsolódik. A Fidesz erősödik lassan, így arra következtetek oda mennek a kiábrándúltak. [link]
Úgy tűnik a Jobbik emelkedése véget ért és sorra hagyják el a pártot a szavazók. Most van arra lehetőség, hogy a "radikális" sokszor szélsőséges (fasiszta) ideológiába nyúló megnyílvánulásoktól mentes pártok lesznek? Beolvadnak a szélső jobbos & baloldali szavazók az egyetlen alternatívát nyújtó pártra, ami jobboldali ugyan, de erősen képviseli a baloldali értkeket, ami a most kormánypárt? [link]
A közvéleménykutatások elég félrevezetőek sajnos. Ma olyan világban élünk, ahol egyre kevésbé adják meg szívesen a nem fidesz-pártiak, hogy milyen pártra szavaznának. Elvégre nem lehet lenyomozni, hogy valóban egy korrekt közvéleménykutató telefonál, vagy a Fidesz frissíti a Kubatov-listát. Engem is hívtak, és nem válaszoltam, és sokan így vannak ezzel. Amúgy meg nem a pártokból vannak kiábrándulva az emberek, hanem a politikából. A többség nem megy már a Fideszre se szavazni. Legalábbis ahhoz, hogy magukat népszerűsítsék, közpénz-milliárdokat tapsolnak el a pártpénzen felül, amiből szintén sokkal több van nekik. Tehát a népszerűségük nem a teljesítményüknek köszönhető, hanem a marketingjüknek. Jó marketinggel pedig a szart is el lehet adni csokinak.
Szerintem elég beszédes az, hogy van propaganda minisztériumunk, de bezzeg egészségügyi vagy oktatásügyi minisztériumunk Uram bocsá', környezetvédelmi minisztériumunk nincs, mint ahogy korrupcióellenes ügyészségünk sincs. És azt ugye vágod, hogy ennek a minisztériumnak semmi más dolga nincs, csak az, hogy közpénzen a Fideszt népszerűsítse, és mellesleg nem keveset lopnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!