Jobbikosok, elkeseredtetek?
Ne tegyétek! 17%-ot értetek el!
Ennél többet sosem kaptok! Most örüljetek!
A radikalizmust, így a Jobbikot is csak az erősítette az EP választások óta, hogy az ország helyzete, a közbiztonság romlott.
Mivel a FIDESZ első intézkedései között van a rendőrség meg(vissza)erősítése, rendőrőrsök visszaállítása, kíváncsi vagyok, mit fognak azután rikácsolni a "cigánybűnöző"sök.
Amivel a Jobbik kampányol, az mind megszűnik létezni 4 év múlva, ha normalizálódik az ország helyzete (remélem), azután mi marad a pártból? Lecsúszik ugyanúgy, mint a MIÉP.
Gazdag ember nem gyújtja fel a padlót a lába alatt (képletesen értsétek a gazdagot.)
Milyen érdekes, hogy ezt a kérdést, nem lehet jelezni az Adminnak, hogy provokatív!
Nahááát!
Tudom majd jön a levél, meg az ablak, hogy bla bla bla :DDD
"Vona haverotok a saját körzetében is utolsó lett!"
Nem jól tudod, barátom!
Harmadik lett és utána van az LMP. Sőt, a második helytől is csak kb. 2% választotta el. Én pont Vona Gábor körzetébe tartozok és természetesen rá szavaztam. A második fordulóban is ezt fogom tenni. :)
Amúgy meg nem vagyok elkeseredve. Lesz ez még jobb is!
Elkeseredve??? Dehogy!!!
A 17% csak a kezdet. 4 év múlva a jobbik fog nyerni.
És, hogy miért?
A fiatalság a kulcsa mindennek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!