Milyen politikai nézeteid vannak a pártok terén?
Ez csak egy felmérés szerűség, nagyon kíváncsi vagyok hogy az itteni emberek melyik pártra szavaznának a 2018-as választáson, ha valaki akarja még leírhatná, hogy ha 2014 után váltott és miről és miért.. csak egy pártal válaszoljatok kérlek, ha lehet egyszer, és ne szidjáok egymást és ha lehet az én kérdésemmel törődjetek ne a kommentekkel! :D
Köszönöm.
Mivel a nemzetiszocializmussal, illetve annak magyar gyakorlatával (hungarizmus) szimpatizálok, így természetesen nincs az étlapon olyan párt, akire szavazhatnék.
1990 óta mindig jobboldali/jobboldali radikális pártokat támogattam (Fidesz, FKgP, MIÉP). Miután megjelent a Jobbik, őket is két választáson, de erősen félszívvel, mivel sok volt a kérdőjel előttem velük kapcsolatban. Utóbb a kételyeim rendre beigazolódtak. Most már úgy tekintek rájuk mint a legfőbb ellenségeimre, árulókra.
Nagyon kicsi az esély arra, hogy 2018-ban elmegyek szavazni, de akkor a Fideszre fogok. Nem azért, mert kedvelem őket, hanem azért, mert a balliberális világnézet gyökeresen eltér az enyémtől, a Vona-féle cukipárt pedig már ellenzékben is olyan, amilyen. Kormányon százszor langyosabbak lennének. Tehát nem a Fidesz mellett, hanem ezen erők ellen szavaznék. De mint fentebb írtam, ennek nagyon csekély az esélye. Ha esetleg megszorulna a Fidesz, akkor besegítenék abba, hogy a balliberálisok soha többé ne kerülhessenek a hatalom közelébe, a Jobbik pedig tűnjön el a süllyesztőben. Jöjjön valami új, teljesen más helyette.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!