Értékrendem tekintve, mit javasoltok, melyik pártra szavazzak 2018-ban? 23F
Még sohasem voltam szavazni, viszont 2018-ban szereték elmenni. 2014-ben azért nem voltam szavazni, mert sajnos nem tudtam eldönteni, kire voksoljak, illetve, értékrendem sem volt még kialakítva.
Értékrendem a következő: Fontos nekem, hogy európai, s egyben magyar polgár vagyok. Nagyon szeretem kontinensünket, számomra ez a földrész a Haza, itt szeretnék élni. Nagyon fontos számomra a tisztelet, a tolerancia, a békesség és megértés a többi kultúra iránt. Kiemelkedően fontos számomra a környezetvédelem, a zöld értékek képviselete. Támogatom a természet védelmét, a fák ültetését. Fontos számomra a kultúra, tradíciók ápolása, szeretem a művészeteket és szeretném, ha sokkal több ember sportolna, figyelne az egészséges életmódra.
Ezen értékek szerint, mit javasoltok, kire szavazzak? Melyik a leginkább megfelelő párt számomra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!