Shan-Yu kérdése:
Ti is szörnyen meglepődtetek és csodálkoztok azon hogy történetesen a müncheni tömeggyilkossság elkövetője sem ey őshonos európai hanem egy ázsiai migráns volt?
Figyelt kérdés
Én meg vagyok döbbenve, iráni volt a pasi. Meg voltam (iletve persze most is vagyok!!) győződve arról hogy a Fidesz a migránspolitikájával a vesztünkbe rohan!! http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__7964.. 2016. júl. 24. 00:50
21/40 A kérdező kommentje:
Egész pontosan hol gyűlölködtem, kedves gyűlölködő és makacsul nem válaszoló emberke?
2016. júl. 25. 08:43
23/40 A kérdező kommentje:
Sehol.
2016. júl. 28. 08:13
24/40 A kérdező kommentje:
A félreértés elkerülése végett újra kiírom az új kérdést:
"Én még női terroristáról sose hallottam. Van olyan?"
2016. júl. 28. 08:21
26/40 A kérdező kommentje:
Például?
2016. júl. 28. 09:47
27/40 tetro válasza:
28/40 A kérdező kommentje:
Nekem az jött le hogy ez elsősorban egy férfi "foglalkozás".
2016. júl. 28. 10:07
29/40 anonim válasza:
Persze hiszen egyrészt a férfiak biológiailag erőszakosabb hajlamúak, másrészt szükség van a fizikumukra.
De hülyék vannak mindenki között, kortól-nemtő-vallástól-nemzettől-bármitől függetlenül.
30/40 A kérdező kommentje:
Mondjuk ki: a férfiak primitívebbek.
2016. júl. 28. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!