Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti is szörnyen meglepődtetek...

Shan-Yu kérdése:

Ti is szörnyen meglepődtetek és csodálkoztok azon hogy történetesen a müncheni tömeggyilkossság elkövetője sem ey őshonos európai hanem egy ázsiai migráns volt?

Figyelt kérdés
Én meg vagyok döbbenve, iráni volt a pasi. Meg voltam (iletve persze most is vagyok!!) győződve arról hogy a Fidesz a migránspolitikájával a vesztünkbe rohan!! http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__7964..

2016. júl. 24. 00:50
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
32%
Ugye tudod, hogy az európaiak sem őshonosak? Mind afrikaiak vagy ázsiaiak.
2016. júl. 24. 07:45
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltam annyira meglepve. Norvégiában egy norvég mészárolt le ártatlan embereket
2016. júl. 24. 09:37
 13/40 tetro ***** válasza:
18%

02.15

Melyik részével van gondod? :)

2016. júl. 24. 10:18
 14/40 anonim ***** válasza:
74%
Persze, hogy meglepődtem, hiszen szinte mindig európaiak (jellemzően nácik) szoktak tömeggyilkolni meg terroristáskodni. Ki ne emlékezne Breivikre, a norvég tömeggyilkosra? És Breivikre? öhm.. ja, igen meg volt valami cigánygyilkosság is Magyarországon. Meg volt valami Breivik nevezetű is, őt említettem már?
2016. júl. 24. 10:19
 15/40 szántóvető ***** válasza:

nem.

én azon vagyok meglepődve hogy az ilyen mészárlások nem rendszeresek és hogy európát nem döntötték még romba.a futball-eb is lement gond nélkül,ez sokkal inkább ért szörnyű meglepetésként.

2016. júl. 24. 11:26
 16/40 anonim ***** válasza:
63%

"Melyik részével van gondod? :)"

Vesszők?

2016. júl. 24. 12:05
 17/40 tetro ***** válasza:
0%

12.05

:D

2016. júl. 24. 12:12
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

"Én még női terroristáról sose hallottam van. Van olyan?"

Akkor miért nem ilyen kérdéseket írogatsz ki? Vagy miért nem hallok egy szélsőjobbostól se olyat, hogy szerinte férfi az elkövető? És a vallásos kérdésre nem igazán válaszoltál. Meglepődsz rajta vagy nem? Nekem úgy tűnik, mintha ellenszenvet éreznél az ázsiaiakkal szemben, hogy találtál egy olyan tulajdonságot, ami véletlenül igaz rá.

2016. júl. 24. 13:29
 19/40 A kérdező kommentje:

Nem vagyok szélsőjobbos, az ázsiaiakat pedig tisztelem.

A kérdést meg kiírtam, nyugodtan válaszolj rá.

2016. júl. 24. 14:37
 20/40 anonim ***** válasza:
30%
Olyan vagy, mint az Orbán. Feltesz egy gyűlölködő kétrdést, aztán ő van rajta felháborodva, ha nem akarnak válaszolni rá.
2016. júl. 24. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!