Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igazuk van a kajánul gúnyolódó...

Igazuk van a kajánul gúnyolódó románoknak, hogy a magyarok valójában Mongolok?

Figyelt kérdés

Tényleg egy magyar ember az ázsiai, mongolid?

Sok ellenbizonyíték van, pl. hogy az átlagos péniszméret magyarokénak a legnagyobb Európában:

[link]

Ez egyáltalán nem ázsiai vonás.

Viszont nem értem, hogy például Mongólia fővárosának, Ulánbátornak miért van magyar neve?

2016. júl. 23. 22:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%
De miért kellene szégyellni ha neadd Isten lenne valami rokonság? :). Most melyik jobb? Az albán-cigány kevert pásztor nép vagy a mongol ős? :D
2016. júl. 24. 08:32
 12/16 anonim ***** válasza:
10# Minden nep rokon egymassal, hiszen mindannyian afrikabol jottunk csak attol fugg milyen tavolsagot nezunk.
2016. júl. 24. 11:31
 13/16 VatafiaVata ***** válasza:
58%
Hát, ha Hitler büszke lehetett a fél Ázsiát és Észak-Afrikát uralom alá hajtó perzsákkal való rokonságra, akkor mi magyarok se kellene szégyenkeznünk, hogy ha tényleg van rokonság köztünk és a mongolok között.
2016. dec. 8. 16:04
 14/16 VatafiaVata ***** válasza:
58%
És hát akkor inkább vagyok mongol, mint ajándékországbéli szélkakas! :)
2016. dec. 8. 16:05
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Vatafia csak a magyarok es mongolok kozott nincs rokonsag es akkor sincs ha a roman es szlovak barataiddal megallas nelkul ezt hazudjatok a magyarokrol.
2016. dec. 8. 18:00
 16/16 anonim ***** válasza:

Nincs egyáltalán igazuk! Genetikailag az Európaiak jelentős része szinte azonos.

Viszont nem csak mi vagyunk a megsértett fél. A mongoloktól is elnézést kellene kérjen. Az romániai ortodox egyház el kellett volna határolódjon a Szentgörgyi fasiszta Popától, és nyílt levélben elnézést kellett volna kérjenek mint a Magyaroktól, mint a Mongoloktól.

Ez nem történt meg, ezért én megkérdőjelezem a román ortodox egyház méltóságát, hivatását és tanításait is. Az nekem ne nevezze magát az erkölcs "hírnökének" aki ilyeneket megenged a popáinak.

2016. dec. 9. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!