Románoknak mernél lakást kiadni?
Figyelt kérdés
Most jöttek át románból, gyárba dolgozni.2013. máj. 12. 22:41
1/17 anonim válasza:
Semmi esetre sem, nem kockáztatnék.
2/17 anonim válasza:
A mi házunkban, a fejünk feletti lakásban elég gyakran vannak románok is, miután kiadják, de nem volt több baj velük, mint máskor a négerekkel, kínaiakkal vagy szerbekkel.. stb.
3/17 anonim válasza:
Ezt a saját tapasztalataimra alapozom, de biztos van kivétel...
romániai magyarokban megbízom ilyen téren, echte románokban nem (kivéve ha nem ilyen öltönyös, "úri" figura). romániai cigányokban meg végképp nem :)
4/17 anonim válasza:
Nem vagyok egészen biztos abban, hogy a romániai magyarok jobb vendégek, mint a románok. Persze, lehetnek jó tapasztalatok is. De sokszor a romániai magyarok járnak hozzánk rabolni, a románok meg nyaralni és üzletelni. De természetesen ez nem mindenkire igaz.
5/17 anonim válasza:
Nekem romániai magyarokkal és románokkal is volt nagyon rossz tapasztalatom (igaz, jó is), de én nem mernék kockáztatni. Mondjuk akárkinek is adod ki, van benne rizikó. Én személy benyomás alapján tudnék dönteni, de elvben inkább nem, főleg, hogy most jöttek. Lehet, hogy 2 hét után hazamennek, és eladják közben a fél lakást. Ha valami gond van, jogi útra is macerásabb terelni az ügyet. Persze az is lehet, hogy semmi baj nem lesz velük.
7/17 anonim válasza:
teljesen mindegy, honnan jöttek, elkéred a személyes irataikat, szerződést írtok, és nem jelenthetik be lakcímüknek ezt a helyet. be kell jelentened, így törvényesen lezsnek ott, és törvényesen el is távolíthatók, ha nem fizetnek. +2 havi kaució.
"romániai magyarokban megbízom ilyen téren"
nagy hiba. külföldön is ezt a bizalmat hasznájlák ki a magyar bűnözők.
8/17 anonim válasza:
elfelejtettem, hogy ha bejelented hogy van albérlőd, abból adózni is kell, de rájuk is hívhatod a rendőrséget, hisz személyes iratik megvannak, kaució fedezi a károkat, ha 1 hónapot kihagynak, még elnézhető, de meg kell modnai, hoyg rendőrség jön, ha legközelebb nem fizetnek.
9/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Úgy döntöttem, inkább nem kockáztatok.
2013. máj. 13. 09:57
10/17 anonim válasza:
Igazad van,ne kockaztass,probald inkabb ki a ferdeszemueket !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!