Ha Magyarországon is olyan puccs lenne, mint Törökországban, és Orbán hívna az utcára, mennél?
ma 13:47
Szerintem a kérdező arról beszél, hogy Erdogán az utcára hívta az embereket puccs idején, és az emberek ki is mentek kiállni a demokrácia mellett, és lényegében lefegyverezték a civilek a katonaságot, szerintem a kérdés önmagában nem állítja, hogy Erdogán önpuccsot hajtott volna végre (bár ezt sem tartom kizártnak)
ma 10:50
Mert szerinted Törökországban, vagy Magyarországon van nagyobb demokrácia, jaa igen és akkor jöhetnek az emberek akik szerint Észak Korea szintű elnyomó diktatúrában élünk..
Azért a demokráciáért kéne kiállni, ami szerint népszavazás útján lehet csak átvenni a hatalmat, nem Orbán mellett kéne kiállnod, de látom semmit sem értesz a világból -.-
Egyébként a nyugati demokratikus országok teljesen máshogy működnek mint Törökország, én egyik ország lakosságából sem nézném ki, hogy kiállna bármiért is, ha vadászgépek kőröznének a feje felett, és fegyver ropogás hallatszana.. Ez egy teljesen más világ, mint ami közel keleten van!
Hiába próbálják egyesek úgy beállítani, mintha itt rosszabb lenne a helyzet, de az igazság az, hogy egy átlag magyar ember összefosná magát Törökországban, ha huzamosabb ideig pl Ankarában kéne élnie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!