Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi fog történni, ha a kvótanép...

Mi fog történni, ha a kvótanépszavazás érvényesen, elegendő részvétellel zárul?

Figyelt kérdés

2016. júl. 22. 21:19
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Te Shan Yu ha már olyan nagy demokrácia szakértő vagy tudod, hogy működik az EU? Az EP tagjait kik választják? A tagállamok polgárai listás szavazáson. Az EB tagjai kikből állnak? A tagállamok által delegált biztosokból, az Európa Tanács a tagállamok miniszterelnökeiből áll, az elnöki posztot fél éves váltásban töltik be az egyes tagállamok. A "brüsszelita semmirekllőket" MI KÜLDJÜK KI oda!

De ne haragudj nekem most nincs kedvem evidenciákat magyarázni, ha olyan buta vagy, hogy benyeled, amit a fidesz mond az ő kis Kubatov-voksolásukról, egy olyan népszavazásról, aminek semmiféle kötelező ereje senkire nézve nincs, akkor én nem fogok tovább erölködni.

Azt meg, hogy én mit gondolok az E-ról egy nagyon komplex dolog, mesélhetnék arról, hogy én, hogy alakítsnám át az EP működését vagy épp a Bizottság tagajainak hatáskörét, de mivel sajnos te az alapokkal nem vagy tisztában így nem fogok erről írni. Bölcsödében sem célszerű kvantummechanika előadást tartani...

2016. júl. 24. 15:05
 32/33 Shan-Yu ***** válasza:

Látom nagyon szerettek mellébeszélni továbbra is.

A köztudtaban az hogy menekült és migráns az ugyanaz. Merkel menekültnek hívja őket, a magyar dolgozó emberek meg migránsnak, mert nekik több eszük van.

Nemrég a liberálisok még azon rugóztak, hogy a migránsokat nem szabad migránsoknak, hanem menekülteknek szabad csak hívni, ellenkező esetben egy KIREKESZTŐ és NEM HUMÁNUS önző disznó vagy. Hogy merészeled azt mondani a tölgyfára, hogy tölgyfa!!

De ti ezt nagyon jól tudjátok nélkülem is, csak szándékosan játszáttok a hülyét, úgy látom.

De hiába, mert a magyar dolgozó emberek több mint 80%-a ebből a ti gondolkodásotokból nem kér, és a népszavazáson kapjátok is majd a hatalmas zakót!

2016. júl. 25. 09:00
 33/33 Shan-Yu ***** válasza:

"A "brüsszelita semmirekllőket" MI KÜLDJÜK KI oda!"

Egész pontosan 21 képviselőt választunk mi meg, azon túl a magyar nép érdekei az EU-ban le vannak tojva.

A brüsszeli bürokraták összes többi tagja különböző alkuk révén kerül a székeikbe. Én például soha nem szavaztam Junkcerre, mert nem is volt lehetősége a népnek választani ebben a kérdésben, azt se tudtuk a szavazáskor hogy ki a tököm az.

A britek el is unták ezt a rendszert, őket fogják most a frnaciák, hollandok és osztrákok követni.

Magyarország kifejezetten EU-párti országnak számít, hiszen ő nem kilépni akar, hanem csak elutasítja a poltikáját egy részét. Mi vagyunk jelenleg Brüsszel irányában a legmértékesebbek. :)

2016. júl. 25. 09:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!