Szerintetek igaza lesz Borossnak, hogy a kvótanépszavazás után a liberális EU visszalép? +
Szerintem az EU csak a liberális embereknek lett megalkotva, mondhatni rájuk lett szabva.
Az egész migráció az ő ideológiájuk kiteljesedése, avagy "terjesszük a multikultit, sokszínűséget". Aztán hozzájön még pár abszurd csemege.
Juncker meg Merkel olyan messze van a jobboldalitól,mint Makó Jeruzsálemtől.
Egy igazi jobboldali elsősorban nemzeti és nem viselkedik úgy, mint a 68-as hippi,kommunista csürhe.
Én is csak remélni tudom, amit Boross.Ha a brüsszeli sóhivatalban hallják a nép hangját, remélhetőleg szép visszaülnek a bársonyszékükbe az íróasztal mögé és csendben elfelejtik ezt a kényszer betelepítést, mert nagyon szovjet stílus.
Legjobb lenne, ha bocsánatot is kérnének.
:DDD
Akkor légyszíves menj el, nekünk libsiknek jó itt az EU-ban.
Egyébként a jobboldaliságnak semmi köze nincs a nacionalizmushoz, de nyilván te is tisztában vagy ezzel és nem csak ész nélkül hányod a szavakat, igaz?
Nem.
"Én is csak remélni tudom, amit Boross.Ha a brüsszeli sóhivatalban hallják a nép hangját, remélhetőleg szép visszaülnek a bársonyszékükbe az íróasztal mögé és csendben elfelejtik ezt a kényszer betelepítést, mert nagyon szovjet stílus."
Azt a bizonyos "brüsszeli sóhivatalt" ahol a döntést hozták úgy hívják, hogy "Európai Tanács", és az "Európai Unió Tanácsa".
Az Európai Tanácsban a 28 tagállam kormányfői ülnek, az Európai Unió tanácsában pedig a 28 tagállam miniszterei. (Pl a gazdasági tanácsban a 28 gazdasági miniszter).
Itt döntöttek a migránskvótáról.
Sóhivatal?
Gondold át még egyszer, mert fogalmad sincs miket beszélsz.
"Legjobb lenne, ha bocsánatot is kérnének."
Hajrá.
Már várom többek között Orbán és Pintér bocsánatkérését. Ugyanis ők ott voltak és szavaztak.
Egyébként a Fidesz gazdasági és társadalmi szempontból baloldali párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!