Ha a Fideszt 2018-ban is megszavazzák, harmadszorra is, akkor elhiszik végre az emberek, hogy valamit tényleg jól csinálnak?
Az a helyzet hogy cicomázzák az adatokat,majd propagandát csinálnak belőle, kipaterolják az értelmes poltikusokat, csak náluk is nagyobbmajmot hagynak, lejáratnak minden olyat aki tőlük picit is többet tud, és láááss csodát! Nyernek.....
Na most a cicomázást értsd:
Csökken a munkanélüiség= de a munkaerő is,plusz közmunkaprogram oszt örülük mer csökkent a munkanélküliség, bravo...
Magas rezsi csökkentés= helyette több adót vezetett be,nem emel fizut,nem emel nyugdíjjat, oszt örülünk mer csökkent a rezsi...nabravo,
Hát így könnyű,...
"nem emel fizut"
Évek óta senki nem adott ekkora fizetésemeléseket az embereknek mint ez a kormány...
Az orvosok pl. most ősszel fognak 100 ezres fizetésemelést kapni
14-es: én csak arra reagáltam, hogy "nem emel fizut" mert az baromság
Sok szar dolgot csinál a kormány, de s sok fikázás közepette az érdemeiket is vegyük már észre
LOOOL
micsoda erdem a fizetesemeles. Baratom, ennek mar 10 evvel ezelott igy kellett volna lennie alapbol...es a 27% AFA, amivel elsok vagyok az unioban? az is a kormany erdeme? vagy a nagy rezsicsokkentes? mikozben bevezettek ujabb adokat? Amugy meg hova is tunt ez a nagy rezsicsikkentesi láz az elmult evekben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!