Hogy hasonlíthatok Dúró Dórára?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 16:30
11/19 anonim válasza:
Hát igen Mesterházy szétszilokonozott szájú feledége,vagy Unger Klára a "jónő"aki sokaknak az volt...valakinek ők az etalon..
12/19 anonim válasza:
Dúró Dóra? Hagyjuk. Belenevelték kiskorában a "szép" nacionalizmust. Kislány kora óta rengeteget változott, rossz irányban :(
13/19 A kérdező kommentje:
Miért, te ismered?
2010. ápr. 16. 21:08
14/19 anonim válasza:
Arra a szerencsétlen szánalmas alakra? Minek?
15/19 A kérdező kommentje:
Miért lenne szerencsétlen, szánalmas? -.-
2010. ápr. 16. 22:19
16/19 anonim válasza:
Az oké hogy szinpatizálsz egy pártal de ha már egy adott közszereplőre akkarsz hasonlitani az súgalja hogy komoly baj van az önbizalmaddal. Légy önmagad.
17/19 anonim válasza:
Nem azért de gondolkodhatnátok néha....
A fiatalok közül sokaknak szükség van példaképre...
Miért is baj,ha egy láthatóan ápolt,csinos,de nem kihívó egyetemista ,aki férjezett az akire "felnéznek"?
Mennyivel jobb egy természetelennesen szőkített,10 centis körmű,agyonfestett tűsarkokon billegő,affektáló,fél nm-nyi ruhát viselő ostoba tyúk,aki havonta más pasival kavar?
A jobbiknak igenis jó húzás a volt Dúró Dórát,mint "természetes"bájú fiatalt bedobni...Pelcné a fidesznél oké,szolid anyatipús,de a fiatalság nem ilyen akar lenni.
18/19 A kérdező kommentje:
Ennyi. Szerintem akkor a fiatalok 90%-ának mondhatnátok, hogy nincs önbizalma, csak azért, mert van egy példaképe. Akkor érzeném magam rosszul, ha olyan példaképem lenne, mint pl. Lady Gaga, Britney... Nekem ezzel szemben egy fiatal, csinos, hétköznapi, de mindenesetre példás értékű lány a példaképem. Nem értem, mi ezzel a baj...
2010. ápr. 17. 14:06
19/19 anonim válasza:
04-17 11:36
Dúró Dóráról süt a butaság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!