Tényleg százmillió forintot szántak a "Gyere haza, fiatal! " programra?
Figyelt kérdés
Akkor nem kell csodálkozni,hogy befuccsolt(mondjuk,amúgy is várható volt),hiszen egy "falusi" stadionra többet költenek.Nem lett volna több értelme ezt a százmilliót(ha már többet nem szánnak rá) inkább arra költeni,hogy akik még itt vannak,maradjanak?2016. júl. 19. 17:53
2/4 A kérdező kommentje:
Hogyne,de én nem is akartam elmenni.Jól megvagyok,egy "szemét",külföldi multinál.
2016. júl. 19. 18:22
3/4 anonim válasza:
Én nem keveslem ezt az összeget, hanem sokallom. Ha százmillió helyett egymilliárdot szánnak rá, azzal mit értek volna el? Készül még pár netes hirdetés arról, hogy máshol nem kapni túró rudit, és hárommal több ember jön haza, mint az eddigi kettő?
4/4 A kérdező kommentje:
Erre a célra én is sokallom,mert semmi értelmét nem látom. Épp ezért nem értem,miért nem a még itthon lévők "megtartására" fordítottak ennyi,vagy több pénzt.
2016. júl. 20. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!