A jobbiknak miért kell hazudni a az lmpről?
Schiffer András ügyvédi cége védte a szcientológusokat egy perben. De ettől mért lennének rögtön szcientológusok?
Egy gyilkost képviselő ügyvéd is rögtön gyilkos lesz?
egy nem lmp-s.
Miért hazudik bárki bárkiről? Ez egy szar világ. Ha el akarsz valamit érni a politikában neked is annak kell lenned.
Nézd csak meg. Mindig a legnagyobb szar van kormányon.
"Miért hazudik bárki bárkiről? Ez egy szar világ. Ha el akarsz valamit érni a politikában neked is annak kell lenned.
Nézd csak meg. Mindig a legnagyobb szar van kormányon."
nem értem leírták az igazat
miért lenne ez hazugság?
"LMP szimpatizánsok: "Végre képviseletet kapnak a parlamentben a szcientológusok!""
szimpatizáns mondta.
de amikor azt mondja morvai, hogy nem burkolózott a mentelmi joga köré, akkor azt nem hiszed el, pedig az sincs dokumentálva, csak egy jelentés amit az index ráadásul jegyzőkönyvnek hazudott:)
" Még mindig nem mondtad hol a hazugság. Valamit mutass, ami alátámasztja, hogy ez nem tény. Nem nagyon értelek kedves kérdező"
akkor bizonyítsd be morvai nem férfi és akkor én is bebizonyítom, hogy senki nem mondott semmit.
14:22
Nem tudom, hogy hazugság-e, vagy sem, de ez már nem is számít igazán. Mondhatni egyre inkább nézőpont kérdése.
Felőlem lehetnek szcientológusok, utálom a szcientológiát, de meg ettől függetlenül sem szavaztam rájuk.
ez asszem nem jobbikos blog:
'Mire egyik haverja poénkodva hozzátette, hogy "végre képviseletet kapnak a parlamentben a szcientológusok".'
tehát nem csak a jobbik mondja, hogy ezt mondta egy szimpatizáns.
lmp egy szánalom párt
majd elkezdenek hülyeségeket mondani a parlamentben aztán jó lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!