Mennyi lehet a valóságtartalma az alábbi cikknek?
Ne gyertek azzal, hogy "jajjkurucinfo", ezzel magatokat minősítitek. Csak objektív véleményeket várok, amik a cikkre koncentrálnak.
mivel itt van az eredeti cikk, és a kuruc.info csak lefordította, nyilván eredeti. Nem tudom mit vergődnek Izraelben, mi is lefossuk őket, ők miért foglalkoznak velünk? Foglalkozzanak magukkal.
"Nem tudom mit vergődnek Izraelben, mi is lefossuk őket, ők miért foglalkoznak velünk?"
- Én valhogy ezt nem tapasztaltam... inkább azt, hogy minden Izraelből származó hírt, amelyet csak lehetett, felhasználják az emberek a zsidók "romlottságának" bizonyítására.
Én valhogy ezt nem tapasztaltam... inkább azt, hogy minden Izraelből származó hírt, amelyet csak lehetett, felhasználják az emberek a zsidók "romlottságának" bizonyítására.
Hát bizony a poshatt tej savanyú és budös, ezen nincs mit szépíteni! Az meg külön egy állati felfogás hogy nem a vélemény alkotó, értelmi szerző a hibás hanem a média!
Ne nevettesd ki magad! A cionágyú már nagyon unalmas, miért nem dugul el a sok zsadaj. Ha nem akarnak semmit ránk erőszakolni akkor minek okoskodnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!