Szerintetek ennek a cikknek mennyi a valóságtartalma?
Tisztában vagyok vele, hogy a népszabi elfogult, de eléggé elgondolkodtató.
Lehet, hogy nem szimpatizálnak többé Fletóval sem?
"Nem a „jöjjön a tiszta lelkű fiatal generáció” buta populizmusa miatt, hanem pusztán abból a tényből kiindulva, hogy a politikai karaktergyilkosság kultúrájában sem az igaztalanul besározottak, sem a ténylegesen elkopottak nem léphetnek újra színre a siker reményében. Hogy is nézne ki, ha Mercutio, miután Tybalt – Rómeó hóna alatt egy kardszúrással – megölte, a következő felvonásban visszatérne, mondván, van még tennivalója."
A cikk szerzője Magyar Bálint (SZDSZ).
Ilyesmi cikkekből több ezret gyártottak 1998-2002-ben, és most is hetente tucatnyi készül. A fidesz lebontja a jogállamot, diktatúra lesz, fasizmus lesz, csakabaloldalmenthetmeg stb.
Új arcok kellenek, mondja M. B. Javaslom mondjuk Vitányi Ivánt :))))
Hát igen, előbb-utóbb ő is sittre kerül, de azért elgondolkodtató, maradjunk annyiban.
Amúgy elolvastad, vagy a szerző nevétől nyomtál is az x-re?
ma 01:20
Leellenőriztem, hogy a szokásos sablonokból áll-e a cikk, tehát mintát vettem belőle néhány helyen :)))
Egy ballib hiszticikknél ennyi pont elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!