Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balliberálisok továbbra is...

A balliberálisok továbbra is "igennel" akarnak majd szavazni a kvótanépszavazáson?

Figyelt kérdés

[link]

Magyarországnak még van lehetősége nemet mondani a terrora, nemet mondani a multikulturalizmusra.

Nemet mondani arra, hogy indokolatlan, sokszor abszurd törvények szülessenek a "terrorizmus csökkentése"

érdekében.

Aki még ezek után is igennel szavaz, az egy áruló.

2016. júl. 18. 14:18
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

A legjobb, ha nyílt népszavazás lenne.

Meglehetne tudni, kik szavaznak igennel és adatokat gyűjteni róluk.

Meggyanúíthatóak azzal, hogy teroorizmus szimpatizánsok.

2016. júl. 18. 14:20
 2/14 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem egyszerűbb lenne azokat, akik igennel szavaznak. azonnal helyben kivégezni... (irony)

A nagy budos helyzet az, hogy a kvota szavazas eredmenye, es az, hogy hogy lapunk-e menekulteket vagy sem, semmiben sem befolyasolja a terrorcselekmenyeket. Ha valaki terrort akar, akkor "csak" aktivalja az alvo sejteket es kesz.

Sokkal nagyobb kerdes/baj az, hogy ha a nepszavazas nem-etz hoz ki, akkor az Eu vagy eroszakkal ranknyomja, hogy marpedig de, vagy kilephetunk.

Es minden szep szivarvanyos alommal ellentetbe, az eu nelkul jelenleg Magyarorszagon le lehet huzni a redonyt, mert minden eu-s tamogatasbol epul, van. :/

2016. júl. 18. 14:29
 3/14 anonim ***** válasza:
79%

Na kérdező, ma is legyőzted azt az 1000 gonoszlipsit, akik a 10 milliós Magyarországon élnek. Gratulálok.

Az persze nem számít, hogy a Fidesz tovább irtja az országot. Az mellékes dolog.

2016. júl. 18. 14:38
 4/14 anonim ***** válasza:
91%

Én a kvótát hülyeségnek tartom, de kezd már olyan rohadtul elegem lenni a magadfajtából, hogy szerintem igennel szavazok. Az áruló Te vagy: a magadfajták ártanak a legtöbbet az országnak a folyamatos uszítással.

És nem, ez nem a terrorról (főleg nem az uniós állampolgárok által elkövetett terrorcselekményekről), meg a multikulturalizmusról (ami nélkül az egész EU-nak semmi értelme nem volna) fog szólni, hanem a betelepítési kvótáról.

2016. júl. 18. 14:45
 5/14 Alain Delon ***** válasza:
85%
A szavazásnak pont az ilyen hisztéria keltése a célja, amit te is csinálsz itt.
2016. júl. 18. 14:51
 6/14 anonim ***** válasza:
61%
Jogos, az előző 2 év előtt egyetlen terrorcselekmény se történt sehol. Tudjuk 9/11 is tavaly történt meg. Hagyjuk már ezt a terroristák a menekültek szöveget. Egyszer gazdasági bevándorlók és a szociális hálónk kell nekik, utána meg a munkánk most meg csak fel akarják robbantani magukat. Legalább döntsük már el miért támadjuk őket.
2016. júl. 18. 15:36
 7/14 anonim ***** válasza:
85%
Én áruló vagyok. Perelj be.
2016. júl. 18. 16:29
 8/14 anonim ***** válasza:
97%

'Meggyanúíthatóak ", tényleg? :D Nah gyere!

Néhány tény, csak úgy a teljesség igénye nélkül:

1, Az egyetlen eddigi jogerős eu-s határozat, a menekültekkel kapcsolatban a kvótarendszerre vonatkozik. Magyarország kb. 1300 migránst "kapott". Ennyit kell kötelezően befogadni. Tudod az mennyi 10 millióhoz képest? Semmi! Arról nem is beszélve, hogy ez az 1300 sem fog itt maradni, hanem szökik tovább, jó eséllyel. Ez a részünkről egy gesztus.

2, A népszavazás eredménye az országgyűlést kötelezi törvényhozásra. Az országgyűlés viszont az 1. pontban említett eu-s határozatot nem bírálhatja felül! Visszamenőleg biztosan nem. Jövőbeli kvótákra is kérdéses a hatása. - Így maga a népszavazás kiírása mint olyan, értelmetlen. Hiszen mindegy milyen eredménye lesz.

3. Mivel a népszavazás értelmetlen, ezért egyedül politikai erőfitogtatásra jó. Egyfajta felmérés, mennyire jól működik a kormány propagandája (rajtad remekül). Annyi előnye esetleg van, hogy ha a nemek győznek, akkor a kormánynak lesz egy erős érve Brüsszelben, további, esetleg durvább betelepítések ellen lobbizni. De ez csak egy érv! Hátrány viszont, hogy jogosan fognak minket idegengyűlölőnek, és birkának titulálni.

Szóval tévedsz. Ez nem lehetőség semmire, csak arra, hogy benyalj a kormánynak. Eu szemében egy ilyen szavazás nem igazán számít. Kilépni lehet, azt pedig nagyon nem éri meg megtenni.

Egyszerűen meg kell nézni, kit engedünk be, és egyfajta "próbaidőt" bevezetni rájuk.

2016. júl. 18. 22:54
 9/14 anonim ***** válasza:
83%
Én nem vagyok balliberális,a szavazást viszont valószínűleg kihagyom,mert a Fidesszel is tele a tököm, meg ezzel az állandó árulózással,hazaárulózással,azzal,hogy meg akarjátok mondani ki a magyar,ki hazafi,ki nem,stb.,stb.,stb.
2016. júl. 19. 01:35
 10/14 anonim ***** válasza:
31%
LOL, felőlem aztán nevezhetsz árulónak meg terrorizmus szimpatizánsnak, attól én - meg szerintem az összes normális ember - nyugodtan tud aludni. Itt az egyetlen te vagy, kérdező, akit annyira foglalkoztat a téma, hogy irányítja az életedet. Nem baj, maradj továbbra is az a nagyon "okos" ember, aki összekeveri a szezont a fazonnal.
2016. júl. 19. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!