Miért különböző eszméken kellene vitatkozni, amikor minden ember leköthetné magát hasznos dolgokkal is?
Figyelt kérdés
Kerti munkák,kreatív munkák,technikai-tudományos munkák,betanulni bármilyen munkát,máris nincs idő a másikat figyelni,ki mit csinál,hova megy nyaralni,amikor szükség van rá,úgyis visszamegy,mert érzi,hogy szüksége van rá a többieknek.Nincs felesleges ember.2016. júl. 17. 21:31
1/5 A kérdező kommentje:
Mindenki azt lát bele mindenbe,amit akar,vagy amit elfogad úgyis igaznak vagy igaznak tart.Ha lekötjük magunkat hasznos munkákkal,nincs azon idő gondolkodni,ki mit csinál,miért teszi,miért kell ezért vagy azért megbüntetni,amikor valamihez mindenki ért,nincs idő azon gondolkodni,hogy bárki is felesleges lenne.Egymást vezetnénk a helyes úton,nem büntetni kell,hanem megmutatni,hogy mi a helyes,és ezt nem 1-2 embernek,hanem,ha a többségen látja,hogy hogyan kell cselekedni,akkor ő sem fog kilógni a sorból.
2016. júl. 17. 21:39
2/5 anonim válasza:
Az baromság. Én például gyárban robotolok. Sosem voltam olyan gyűlölettel teli mint most az életem mélypontján. Már az is megfordult a fejemben hogy valami Iszlám Állam fajta szervezethez csatlakozzak.
4/5 anonim válasza:
2#
Még most menj, mert nem tudni mi marad az ISIS-ből jövöre.
5/5 anonim válasza:
Még most menj, mert nem tudni mi marad az ISIS-ből jövőre.
Én mennék szívesen csak tudod magyaron kívül nem beszélek semmilyen idegen nyelvet. Az ISIS-ben meg gondolom nincsenek magyarok így nem értenék meg a beszédemet. Arabul meg angolul kellene megtanulni de mire én megtanulnám addigra már úgy is bekattanok , akkor pedig már mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!