Szerintetek ez a demokrácia?
Nagyon rettegnek.
A Jobbik a parlamentbn mindenbe bele fog látni.
Hogy fogják a nemzetközi nagytőkét " akiket eddig szolgáltak, és ezután is szeretnék" kiszolgálni?
És a nagytőke, szerinted mennyire imádja a JObbikot?
Eddig is inkább, kifizetták a büntetéseket a média helyet, csak ne jusson szóhoz a Jobbik.
Úgy fogok mulatni, amikor dőlnek ki a dolgok, komolyan már csak azért a hisztiért amit lerendeznek.
Milyen hisztiről beszélsz, meg mi fog kiderülni... Aki idáig nem tudta, hogy a pénz és a nagytőke mozgatja a világot, az vagy nagyon buta, vagy nagyon naív...
Az iraki háborúnak is csak anyagi okai voltak... Ha valaki megeszi azt a maszlagot, hogy az iraki népnek rossz volt, az tényleg egy nagyon naív ember... Irak a kőolaj miatt kellett...
És igen ez demokrácia... A jobbik ugyan bejutott a Parlamentbe, de édeskevés ahhoz hogy bármilyen változást kezdeményezzen, mégakkor is ha a fidesz nem szerzimeg a 2/3-ot, hiszen nincs a Parlamentben egyyetlen párt sem, melynek hasonlítana az ideológiája és a mentalitása a jobbikéhoz... 17% százalék pedig semmire sem elég egy demokráciában... márha tenni is akarnak valamit...
Így van!!! Én már most is röhögök!!
De hogy tud ennyi embert az orránál fogva vezetni a többi párt???
21:53
Szerintem nincs igazad.
Innentől hozzáférhetnek titkos adatokhoz,a médiában kötelesek időt adni nekik ahol ezt elmondhatják.
APA KEZDŐDIK!!!!!
Biztassátok egymást Jobbikosok,igyatok előre a medve bőrére.Nemsokára kifogtok józanodni.Nem a Fidesz fog eltűnni,hanem a ti pártotok.
Nem vagyok sem Fideszes,sem más párt híve,de a tietek a legrosszabb az összes közül az országra nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!