A Jobbiknak van komoly esélye mandátumot szerezni a második fordulóban? Ha igen hányat?
Figyelt kérdés
Szebb jövőt.2010. ápr. 15. 18:00
2/9 anonim válasza:
Van É-k Magyarországon, és reális.
Illetve a töredékek is hozhatnak.
Még harcol a Jobbik nyugi, és ha indúl a parlameni munka meg mégjobban bekeményít!
3/9 anonim válasza:
szerintem meg nem mindenhol verték őket itt borsodban is több mint 21%-kal kapott többet a fidesz.(11.választó kerület)
4/9 anonim válasza:
nem minden hol vannak magas különbségek
ahol Vona 3. lett ott is nagyon szoros volt
de talán most hogy hallják az emberek az IMF mizériát
és hogy elfogyott a pénz
szerintem van eséy
5/9 anonim válasza:
Borsodban egy-két helyen lehet némi esélye.
Ámbár az első körben MSZP-re/LMP-re szavazók biztosan nem fognak a Jobbikra szavazni...
Én Fidesz-párti vagyok. De az a véleményem, hogy ha valahol mégsem a Fidesz nyer, akkor inkább a Jobbik vigye el a mandátumot, mint mondjuk az MSZP.
6/9 anonim válasza:
48 körülit saccolnak majd összesen. (ugye most 26 van, de töredékszavazatok)
7/9 anonim válasza:
Szerintem 1-2 jut nekik is. Főleg Borsod környékén.
8/9 anonim válasza:
szerintem komoly esélyük nincsen sehol, nem tartom valószínűnek, hogy elcsípjenek akár egy mandátumot is.
9/9 anonim válasza:
Szerintem van esélye mandátumot szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!