Ha a fityesznek nem lesz meg a 2/3 és csak pár százalék hiányzik LMP vel fog szövetkezni?
Kövért már célozgat rá
kérdés az lmp beadja e a derekát
hááát :)
a pénz nagy úr
és ha belebuknak (ami valószínű) legalább együtt buknak
és tudjátok miért mert tavasz végére kiőrül az állam kassza (mondták már TV be mindenhol)
tudjátok mit jelent ha kiürül?:)
akkor elég nehezen fogják fizetni a nyugdíjakat
(az anyám a postán dolgozik és mondta előfordult már hogy csak részletekbe kapták meg a nyugdíjasok a nyugdíjat a számlára mert nem volt pénz)
na lesz itt még szép világ
jövünk Görögország :)
kíváncsi vagyok
lesz e orbán takarodj című tüntetés
"postán dolgozik és mondta előfordult már hogy csak részletekbe kapták meg a nyugdíjasok a nyugdíjat a számlára mert nem volt pénz)"
ja ja erről én is halottam
és azt is hogy csak akinek bankszámlája van arra ment részletekbe
akiknek a posta kiviszi annak "kipótolta" meg előlegezte
mi lessz itt ha nem lesz sáágííj XD
Hogy ne lenne! A kicsihuszár bjban lesz, mert annyit ígérgetett és okoskodott 8 év alatt hogy most minden vissza száll. Ráadásul a Jobbik számonkéri hoggy a nagytőkének meiért nem megy neki, miért nem nyesegeti a kiváltságait.
csapda.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:51
És Orbán hogy éri el hogy PLD adózzanak a multik, mikor az ő zsebeit is tömik?
"tavasz végére kiőrül az állam kassza (mondták már TV be mindenhol)"
nem. a tévében azt mondták mindenhol, hogy a FIDESZ azt mondja... ez nagy különbség.
merthogy már elköltöttük az éves hiány 75%-át.
csakhogy ez mindig így van. évről évre, minden évben az van, hogy a hiány az első negyedévben nagyon felugrik, aztán meggyugszik a dolog.
egyszerűen próbálják előkészíteni a terepet, hogy nyugodtan széttárhassák majd a kezüket, ha valaki valamit számon próbál kérni tőlük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!