Az index szerint kijutni egy Európa-bajnokságra meg melegnek születni ugyanaz a teljesítmény?
Vagy miért cserélgetik a kommenteket? Hogy egyik esemény alatt lehetne a másik esemény alá írt komment is? Ugyanaz ünnepelni azt, hogy valaki melegnek születik, mint azt, hogy kijutottunk az Európa-bajnokságra? Ugyanaz a teljesítmény van mögötte?
Ilyen kesergésre is csak a magyarok képesek, franciák, angolok, senkik se csinálnak ilyen rinyálást egy kis szurkolásból az utcákon, amit pár magyar lenyomott a fórumokon :D
nem véletlen tartunk itt..
"23 túlfizetett atléta
Kereslet-kínálat így működik"
Hát ez itt a baj.
"Dzsudzsák vagyonát nem a te adódból fizetik, ne aggódj,"
Egy csomó sportoló (és általában gazdag ember) rengeteget trükközik, hogy elkerüljék az adófizetést, ezáltal kevesebb lesz a közpénz, ami tényleg a nép számára hasznos dolgokra lenne költhető, ha nem egy ilyen maffiaállamban élnénk, ahol a közpénz is Orbán pénze lesz idővel. És itt még nem is beszélünk a kisnyugdíjakból, kórházleépítésekből stb. finanszírozott stadionokról, ami ennél még sokkal nagyobb tétel. Szóval ha azt hiszed, hogy ennek a nagy fociőrületnek a nép nem látja kárát, akkor álomvilágban élsz.
"Mit akarsz ezzel mondani? "
Azt, hogy szerinted ezzel a saját másságát vállalja büszkén, és ez különb mint a válogatott sikereit megünnepelni.
Elég egy fogyatékos gondolkodásod van.
"Hát ez itt a baj. "
Ahogy mondtam, az élet elég sok területén sírhatnál ezért.
"Azt, hogy szerinted ezzel a saját másságát vállalja büszkén, és ez különb mint a válogatott sikereit megünnepelni."
Igen. Az első néminemű bátorságot igényel egy jelentős részben elutasító társadalommal szemben. A válogatott sikereit megünnepelni nem érdem (bár, mint ahogy mondtam, nem is bűn, amíg nem fegyverként használja az ember mások ellen), mivelhogy - mint mondtam - nem a saját sikereiket ünneplik (nem is beszélve arról, hogy milyen baromság, hogy most kötelező a magyar válogatottat ünnepelni és éljenezni csak azért, mert valaki véletlenül ide született).
"Elég egy fogyatékos gondolkodásod van."
A személyeskedéseiddel csak magadat járatod le, mert azt mutatod, hogy a tényleges érvekből kifogytál..
Ezeknek az embereknek nem kell bátorságot összeszedni ahhoz, hogy a kamion tetején megrakják egymást, szerinted az ilyen emberben van egy cseppnyi félelem is?
A szurkolás meg elősegítette a magyar válogatott sikereit, hisz látták, hogy mi megy Magyarországon, és ez ösztönzően hatott rájuk.
Nem értem valakinek hogy lehet ilyen elkorcsosult értékrendje, mint neked, hogy a melegfelvonulást értékesebbnek tartja ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!