Akik az LMP-re szavaztak miért tették és mit várnak tőlük?
Jujj, ez a függetlenek a végére nagyon nem jött jól...
Szerintem inkább olvass utána, kikkel is állnak kapcsolatban, kikből is lettek hatalmas zöldek...
lmp egy kotyvassz
de majd rájöttök
egy smilével nem fogjátok megoldani a közbiztonságot
" Mert kell a politikába a vérfrisités és kell egy olyan párt aki nem annak fényébe dönt hogy menyire utálja a másik pártott.
"
hanem
ec pec ki me hetsz
azt így szavaz
mivel szakmai gárdája az nincs
Két kollégám (házaspár) rájuk szavaztak.
Az indok : a Fideszre akartak szavazni, de hallották az ECHO tévén, hogy nem szabad hagyni, hogy a Fidesz kétharmados többségbe kerüljön, mert akkor elszállna az agyuk (nem én fogalmaztam így, pontosan idézek) és hogy ezt meggátolják ezért szavaztak az LMP-re. A programjukról lövésük nincs.
Nálam ott durrant el az utolsó biztosíték LMP ügyben, mikor megláttam a "cigánygyerek-magyargyerek" plakátot, hogy talán majd ugyanannyi fizetést kapnak.
Igen, talán, de ez nem az LMP-n fog múlni, hanem azon, hogy rendesen jár majd iskolába, tanul, igyekszik és nem lop, csal hazudik. Azok a cigányok már most is ugyanannyit keresnek, mint egy magyar ember.
Köszönöm a gyors válaszokat. Bár ebből egy volt az amelyik a kérdésre felelt.
Én elsősorban függetlenséget várok tőlük és azt hogy ne folytassák a gyülöljük egymást mozgalmat ami eddig a politikában ment. Nem lesz könnyű dolguk.
kormányozni a FIDESZ fog főleg ha meglesz a 2/3-os többsége . A másik 3 párt véleménye csak pusztába kiáltott szó marad..
És ahogy a FIDESZ még a kormányzása alatt kijelentette :A kormány működik ellenzék nélkül is" nos ezt meg is fogják valósítani..
Igen nagy szükség van a "pusztába kiáltott szóra", mert az elmúlt 8 évben akinek kiáltania kellett volna, mással volt "elfoglalva", (duzzogunk,kivonulunk), meg is van az eredménye.
Ha nincs aki kiáltson, úgy tűnhet minden rendben, akkor is, ha nincs.
Még az idióta Torgyánra is szükség volt ellenzékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!