Vélemények a Fidesz leendő minisztereiről?
"Íme nyolc név a nyolc "csúcsminisztériumhoz", hivatalos elnevezések helyett csak a felügyelt területek megjelölésével.
Fazekas Sándor (agrár- és vidékfejlesztés)
Fellegi Tamás (vagyongazdálkodás)
Martonyi János (külügyminisztérium)
Matolcsy György (gazdasági minisztérium)
Navracsics Tibor (kancellária)
Pintér Sándor (belügyminisztérium)
Réthelyi Miklós (humán ügyek csúcstárcája)
Simicskó István (honvédelmi tárca)"
és hol van a PÉNZÜGYMINISZTER???????????
(beolvad a vagyongazdálkodásba???)
van erről vkinek vmilyen infója?
Varga Mihály miniszterelnök-helyettes lesz
én ezt olvastam
Annyiban sajnálom, hogy Réthelyi Miklós professzor úr miniszter lett, hogy így már nem taníthat tovább. A jövőre kezdő orvostanhallgatók sajnos már sajnos nem ismerhetik meg élőben, hogy milyen lebilincselő, könnyen érthető előadásokat tartott, vagy gyakorlatvezetőként hogy tudta elmagyarázni még a legbonyolultabb anatómiai dolgokat minden bonyolult segédeszköz nélkül, legfeljebb kréta és néhány formára vágott papírlap segítségével. :)
De pont emiatt örülök is hiszen amit csinál azt szívvel-lélekkel csinálja és amihez a nevét adja az biztos nem akármi.
És emiatt féltem is, mert ő tényleg egy egyenes, becsületes ember ami sajnos nem mondható el a politikusok többségéről.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!